Erotické masáže Praha

Chanel – Secret Place

Masáž před fúzí Red Bed a Secret Place. Proběhla v Mánesově. Tehdy jako Bianka.
Chanel – Secret Place
(Bianka – Sweet Peach)
Leč nerad, tak tuhle masáž musím označit jako propadák roku.
Vrabec na Bianku psal dobrou recenzi. Berte tedy mou recenzi s rezervou.
Secret place maj objednávky zvládnuté dobře. S Red Bed to byla bída, ale to už je asi passé.
Někdo tu v recenzi psal, že je potřeba se kouknout na vchod přes ulici. Za to velké díky, hledalo se mi to o dost lépe. Vchod samotný docela diskrétní, v klidnější části Mánesovky. Sestoupím po schodech, a tam holčina za stolkem. Typoval jsem, že to bude recepční ale byla to sama Bianka.
Na první dojem působí mile, i když docela zmateně. Uvítání teda ne moc srdečné, ale ani nic hrozného. V obličeji hezká. Řešíme jakou masáž, kde se s operátorkou evidentně úplně nedomluvili. Nakonec teda beru klasickou tělo na tělo.
Na pokoji jsem poslán sám do sprchy. O společné nepadlo ani slovo. Udělám trochu povodeň jelikož dveře moc netěsní. Bianka přichází když se zrovna utírám, a navede mě ať si lehnu na břicho.
Vlastně až tady si ji v celé kráse mohu prohlédnout. Fotky a věk odpovídají. Štíhlá, pohledná. Hojně potetovaná. Od pohledu holčina, kterou potká člověk v klubu jak tančí na house.
Chvíli masíruje rukama, sem tam nějaké škrábání, sem tam tělo na tělo. Vlastně je to příjemné, ale docela nuda. V pražské konkurenci je potřeba trochu víc než jen rozmazávání oleje od hezké holky. Do toho asi dvakrát odběhne, a sem tam musí přeskočit reklamu z Youtube.
Část na zádech se vlastně nese v dost podobném duchu. Ruční práce takový průměr, ale na finish to stačí bez problémů.
Ke konci mě ještě chvíli hladí a prohodíme pár slov a Bianka trochu pookřeje. Tohle bylo fajn. Pak už jen další solo sprcha.
Nakonec byl drobný zádrhel při placení, kdy jsem neměl přesně a to se jevilo jako neřešitelný problém. Na dýško to úplně nebylo.
Dveře dveře přesně hodina. Včetně veškeré logistiky, solo sprchám a několikerému odběhnutí masérky.
Bianku bych ohodnotil jako hodné děvče, které se minulo povoláním.
Hodnocení
tělo na tělo, 60 minut.
Placeno 1900

1000021875.jpg

3.7 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx