Erotické masáže Praha

Blondýnka – Eroticka masáž Chodov

Za Crystal jsem se chystal už nějakou dobu. Vlastně to byla moje první masáž, kterou jsem před rokem navštívil. Nikdy jsem recenze nedával, ale řekl jsem si proč je nedat, když někomu pomůže. Sám také vyhledávám.

Rezervace proběhla přes Whatsapp týden dopředu s tím, že si to ještě před potvrdíme. Masáž probíhá v bytě v ulici Hornoměcholupská. Byt je čistý, malý a pracuje v něm sama. Když jsem dorazil na místo, píšu že jsem. Crystal zavolala na zpět a navedla mě ke vchodu. V prvním patře na mě čekali pootevřené dveře a za nimi Crystal v krásném spodním prádle. Posílá mě do sprchy, kam jdu sám a mezitím čeká na mě v pokoji.

Masáž začala klasicky na zádech, kdy mě pořádně naolejovala a pak se pořádně přitulila jejíma kozičkama. Dostal jsem příjemnou ruční masáž nohou, krku, zada a zadku. Po chvilce zavelila otočku a můj pták byl v pozoru. Velmi jemně se ho ujala a krásně imitovala orál. Pak jsme přešli do pozice 69 a krásně se její pipinou nastavovala. Doteky jsou povoleny, ale nepustí dovnitř. Zbývalo už jen 10 min , tak trochu přidala nastavila kozy a nádherně vystříkal. Ještě chvilku jsme pokecali a pak znovu sám do sprchy. Pusu na rozloučenou a spokojený odcházel.

erotická masáž
60min
2500,-

https://www.tapky.info/?3024,blondynka-eroticka-masaz-chodov-606-471-212-606471212

hodnocení:

 (super)

blondynka_02-0.jpg blondynka_05-1.jpg blondynka_01-2.jpg

0 0 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx