Erotické masáže Praha

Luna – Fantazie

Luna – Fantazie Masaze

 

   Potřeboval jsem zabít nějaký čas v Dejvicích. Venku tehdy přehnaně vedro, tak jsem si odbyl premiéru ve Fantazie masáže.
   Domluva bez problému na WhatsAppu. Sakura bohužel skončila, což mi dost zúžilo výběr. Nakonec volba padla na Lunu.
   Mnohokrát se tu zmiňovalo, že je salon vedle rušné zastávky. To je sice pravda, ale vstup velmi diskrétní. Zazvonil jsem a hned mě pustili bzučákem. Salon následně ve sklepě, kde vteřinku čekám než se otevřou dveře od „bunkru“.
   Luna mě vítá úsměvem, podáním ruky a pusou na tvář. Ověřuje rezervaci, a pak už hurá na pokoj. Domlováme masáž, a beru tělo na tělo s líbáním. Vyměníme si pár vtípků, takže ledy jsou prolomeny velmi nenuceně. Luna nabídne vodu, s tím, že dojde pro olej a potom si dáme společnou sprchu.
   Luna je přesně dle přiložené fotky. Krásné přírodní trojky, a celkově moc hezká plnější postava. Plnější myslím v tom nejlepším slova smyslu, kde je holku za co chytit. Tlustá rozhodně není.
Tetování, piercing ani nic podobného jsem nepostřehl.
   Sprchový kout menší, tak se k sobě navzájem přivineme. Navzájem se mydlíme. K tomu probíhá procítěná pomalá líbačka. Možná jsem si sedli, možná ne. Líbání s Lunou byl highlight celé masáže. Hojně se mi ho dostalo i po sprše.
   Masáž započne klasicky na břiše. Luna začíná rukama, a umí i docela přitlačit. Nebyla to vyloženě profi masáž, ale bylo to dost příjemné. Takhle to probíhá delší chvíli. Následuje tělo na tělo, kde hojně zapojuje svoje hezké trojky. Sem tam kousnutí do ucha, sem tam polibek na tvář. Dojem GFE velmi dobrý. Celé se to neslo v přítulném duchu. Před otočkou i párkrát zajela na správná místa, ale to by klidně mohla víc.
   Otočka tak v polovině. Líbáme se a tulíme. Chvíli po mě všelijak jezdí, a pak se přitulí a směřuje to k finishi. Ruční práci má zvládnutou bravurně. Nikam nespěchá. Závěr super, přesně jak jsem si to přál. Nijak jsem ji k tomu ani nemusel navádět.
   V objetí nějakou dobu poležíme a prohodíme pár slov. Pohodová atmosféra. Docela se oba nasmějeme.
   Společná sprcha na závěr podobná té úvodní. Nejen očistná.
   Rozloučení ve dveřích ještě posledním polibkem. Tady zmíním pro ostatní masérky, že loučení dělá hodně. Polibek nebo vřelé objetí na úplném konci dělá dojem, že jste s námi strávili čas rády. Osobně se i podle toho dost rozhoduju, kam se vracet a kam nikoli.
   S úsměvem na rtech se vydám vstříc dalšímu programu.
   Celkově dveře dveře lehce přes hodinu.
   Luna je hezká přirozená mladá holka. Navodí velmi dobrý pocit GFE. Doporučuju mazlivějším masážníkum. Akorát nečekejte přehnanou dravost, nebo extra sofistikovanou masážní sestavu.
   Doporučení určitě. Opakování není vyloučeno.
Hodnocení super
Tělo na tělo, hodina
Cena 2000 (první návštěva má slevu) + 700 líbání.

1000021687-1.webp 1000021688-0.webp

4.5 4 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
19 září, 2024 00:58

Jóóóó Luna je skvělá =) moje oblíbenkyně 😊🥰

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx