Erotické masáže Praha

Eli – Infinity Spa

Už dlouho mě lákalo navštívit Eli v Infinity. Má skvělé recenze a sexy fotky. Často se objednávám na poslední chvíli a Eli měla zatím vždy plno. Tentokrát jsem měl štěstí a podařilo se mi k Eli objednat. Těšil jsem se na skvělý zážitek a Eli nezklamala. Ale pojďme od začátku.

Přesně na čas jsem zvonil na pobočce v Koubkově ulici. Otevřela mě přímo Eli zabalená do ručníku. Přivítala mě s úsměvem na rtech a zavedla na pokoj. První dojem byl skvělý, působila sympaticky a nenuceně. Nabídla mi pití a dívala se jak se svlékám, což byla celkem nevšední, ale vzrušující chvíle. Do sprchy jsem šel tentokrát sám, byl jsem po tréninku a chtěl jsem se pořádně umýt než se mě Eli poprvé dotkne.

Po příchodu na pokoj na mě Eli už čekala a seděla na bobku v horní části matrace. Ulehl jsem a zasunul nohy mezi její stehna s královským výhledem do jejího klína. Eli začala pomalu masírovat šíji a záda. Nikam nespěchala a její pomalé doteky procházely celým mým tělem. Nijak netlačila, její doteky byly jemné, ale zároveň elektrizující. Jak se více nakláněla, tak jsem cítil jak přejíždí bradavkami za mým krkem. Pak si sedla mezi mé nohy a pokračovala s masáží spodní části zad a nohou. Občas letmo zajela k hrázi. Když po mě přejížděla od spodu nahoru, tak nezapomněla na svoje pověstné polibky na šíji a obě uši. Když mě líbala na uchu, tak jsem to cítil až v palci u nohy. Celá tato část byla hodně vzrušující až tantrická. Ležel jsem a beze slova si užíval každý dotek.

Po otočení si sedla vedle mě a začala mě jemně natírat olejem. Naše pohledy se protnuly a dlouho jsme se na sebe dívali a oba se usmívali. Pak si nanesla olej i na prsa a já jí ho velmi ochotně rozetřel. Eli pokračovala v jemných dotecích od hrudi až po nohy. Nezapomínala si všímat i středních partií, kde bylo už dávno ztopořeno. Postupně zapojila i svoje ňadra a celé tělo. Svůj luxusní zadeček pěkně vystavila směrem na zrcadlo a bylo se na co dívat. Nasedla si na mě jako na koníka a masírovat hruď, pak přejížděla odspodu nahoru a nabídla mi svoje ňadra k ochutnání. Opět mě líbala i na krku a čele a několikrát byly naše rty opravdu blízko až jsme měl chuť ji políbit. Pod tělem se mezi tím věnovala jemnému dráždění správných partií.

Pak si sedla na obráceného koníčka a já měl možnost pohrát si s jejím luxusním zadečkem. Vzala moje ruce a dala si je na prsa, které jsem důkladně zpracovával. Napětí stoupalo a já se cítil jako v ráji. Vždy když jsem cítil, že už se blíží konec, tak zvolnila, a dopřála mi tak prodloužení slasti. Když nakonec přešla do polohy 69 a já měj její poklad přímo u obličeje tak jsem kapituloval.

Eli mě lehce utřela a lehla si vedle mě. Chvíli jsme oddechovali a jen tak si povídali o tom co má ráda a co naopak ne.

Opět se mi potvrdilo, že každá masáž je jiná a vzrušující jiným způsobem. Odcházel jsem s úsměvem na rtech a děkoval Eli za příjemnou společnost a dokonalý relax.

Hodnocení: (super)

Masáž klasická erotická na 60 minut za 2000 Kč.

https://tapky.info/?3863,eli-infinity-spa-603-373-881-603373881

 

 

IMG_3483-683x1024.jpeg

4 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx