Erotické masáže Praha

Regina – Candy Shop Massage

Regina zde má od starých štamgastů vynikající hodnocení, tak jsem se rozhodl, že jí dám šanci, i když poslední recenze má slabší. Těšil jsem se také na „novou“ pobočku na Šumavské, kde jsem kdysi zažil jedny z prvních masáží.

Dveře mi otevírá sympatická recepční, nalévá vodu a zpoza závěsu se hned objeví vysmátá černovlasá drobná Regina. Žádné čekání a hned míříme do pokoje. Regina je dost upovídaná, má spoustu otázek a ptá se mě i na jméno, co mi ale nevadí. K mému oblíbenému vzájemnému svlékání, které jsem zažil zatím jen v Candy, nedochází. Ani k nějakému vkusnějšímu svlečení Reginy. Celou dobu kecáme, takže je to takové svlékání s kámoškou.

Míříme do sprchy a čekáme nějakou chvíli na první příliv horké vody. Když se to už podaří, tak mě Regina začíná mýt. Já se k ní snažím opatrně přiblížit, ale ona tomu nejde moc naproti. Trochu se obejmeme zepředu/zezadu to ano, ale většinu času jsme spíše od sebe.

Regina mi ho po chvíli začíná pořádně honit a mírně vzdychat do ucha. Je to na mě ale moc rychlé, bez výraznější předehry. Nicméně nemám zájem o dvě ukončení, takže si ho nechávám trochu „pomasírovat“, ale zanedlouho jí oznamuji, že se nemusí trápit, mně to stačí na konci. Regina se usměje a jdeme na matraci.

Tam probíhá klasika na břiše. Nejprve mě jen hladí a škrabká nasucho. Zrcadlo zboku je tam jen asi do třetiny matrace, takže ji nemůžu úplně sledovat. Následuje masáž rukama v kombinaci s body to body, při kterém mi pěkně prsy zachází po zátylku až na obličej, to se mi líbí. Na to, že má „jen“ dvojky, tak je umí používat. 😀

Občas mi trochu zavzdychá do ucha, ale celkově tam GFE poněkud chybí. V jednom momentě mi i vrátí ruce k hlavě, takže se jí nemůžu dotýkat. Regina má fakt luxusní tělíčko, pěkný zadeček i prsa. Proběhne i 69ka, při které má chodidla pod mými pažemi. Já se jí trochu snažím ty nožky zahřát, protože celkově měla spíše studené tělo a lila na mě studený olej. V této poloze se pověnuje i kamarádovi.

Po otočce mi vlastně předvedla jen dvě polohy. Při první si na mě nasedne, její ňadro mi přistane přesně krásně do pusy a jejími studenými nožkami mi ho trochu dráždí. Poloha je to super deluxe, to ano. Vypadalo to, že to má přesně vyměřeno. No hned na to následuje už 69ka, ve které strávíme dost dlouhou dobu. Regina tím naplnila extra službu pussycat na 100%. Její vzrušení nebo možná jen show je velmi sexy a vzrušující.

Pravidelně střídá „honící“ fáze s fázemi kdy si to jen užívá a mě se rukama nedotýká. Občas si pohraje i s kulkami. Velmi pěkně při tom vzdychá. Regine se nakonec tímto stylem podaří to, co jsem ještě na erotické masáži nezažil.

Vrcholím, aniž by mi ho nějak v tom momentě stimulovala (lze říci, že předčasně jako nějaký puberťák ☺️). V podstatě ho jen drží, nebo mám pocit, že ani to. Byl jsem dostatečně vzrušený z toho erotického představení, co se odehrávalo na mém obličeji 😛 a z její občasné příjemné ruční práce. Po mém vyvrcholení mě ještě nechá, abych dorovnal skóre, no a dalo mi to docela zabrat, heh.

Závěrečná sprcha jako s teplou kámoškou, umyli jsme se každý sám. Rozhovor ale plyne dál až ke vstupním dveřím. Kdo si rád pokecá a hodně, tak tomu Regina bude velmi vyhovovat. Já na to moc nejsem. Jinak v obličeji mi Regina poněkud připomínala Esterku. 😀

Ta pussycat záležitost byla super, ale musím konstatovat, že celkově to bylo na výborné Candy poměry tak trochu „línější“. Tedy chybělo tomu více GFE, lepší společné sprchy v Candy stylu a delší/kreativnější B2B pasáž po otočce. Možná to bylo tím, že jsem byl ten den její poslední nebo jsem se jí nějak nezamlouval, nevím.

Regine se už prostě o tak pozdní hodině asi už tak nechtělo. Já to vím od jiných masérek, že poslední klient má častokrát prostě smůlu. Věřím ale, že s Regionu to bude v dřívějším časovém okně určitě zajímavější, protože to bylo stejně dobré a je vidět, že slečna má v sobě určitou erotickou jiskru. Prostě to tam je. Ale já jaksi nemám důvod opakovat. Představoval jsem si to trochu jinak. Ale pussycat, její atletické hezké tělo a její ruční práce stála za to.

Hodnocení 🙂 Čas dodržen.

Body to body masáž 60 minut 2000 Kč + pussycat 500 Kč.

https://tapky.info/?3870,regina-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

reggie-0.jpg reggie2-1.jpg

5 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx