Erotické masáže Praha

Kira – Candy shop masáže

Po delší pauze jsem nezvládl absťák a zarezervoval jsem se ke slečně Kiře z Candyshopu.

Rezervace proběhla bez problémů přes WA, večer jsem se objednal na dopoledne další den, byla mi zdělena adresa a zvonek, žádné další potvrzovaní se nekonalo. Pobočka je kousek od Staromáku v boční uličce. Na zvonek reakce okamžitá, na chodbě šipka a už jdu po schodech dolů, kde mě vítá moc milá barmanka. Přišel jsem o pár minut dřív a dostalo se mi vody a moc příjemného pokecu s barmankou. Za chvilku příchází Kira a odvádí si mě do pokoje vedle baru. Pokoj má hezkou velkou sprchu a interiér je za mě taky nadstandard.

Ke slečně. Kira je původem z ukrajiny, ale v ČR je delší dobu, domluva není problém, naopak mi přišla moc roztomilá, když se snažila najít správný slova. Tělo má Kira přesně takové v jaké jsem doufal (míry sedí). Je menší, o to víc vyniknou její prsa, které jsou prý čtyřky, ale v kombinaci s její postavou působí jako minimálně pětky. Rozhodně je to holka krev a mlíko, ale rozhodně nění tlustá a každá část jejího těla, stehna, zadek, bříško a i prsa jsou krásně pevná. Nemá žádné tetování ani kov, a obličej je s minimem makeupu. Postava 10/10, obličej skromnějších 7,5/10 (v obličeji je spíš roztomilá než sexy dračice).

Sprcha je hned od začátku velmi kontaktní, Kira se hned otáčí zády a nechá mě dlouze mydlit a mačkat a zvedat a mazlit se s jejíma kozama, přitom mi ho lehce honí. Když se otočí tak v tom pokračuje a dívá se mi do očí a dává mi jasně najevo, že mě bez prvního HE ze sprchy nepustí. Samotná masáž začíná tak po 15minutách.

Zprvu je více sportovní, Kira se nebojí přitlačit, použít loket a někdy na mě vyložene skočila. Postupně přechází do klouzání, které nefláká a s těma kozama je to vskutku jedinečnej zážitek, zvlášť s občasným zašeptáním do ouška. Po otoččce zpomalila tempo, byla víc nahoře, když jsem jí chytl za kozy usmála se a šla ještě výš, abych je mohl pocucat. Zase začala víc klouzat a přešla do suprovýho titfucku. Pak přišla 69tka, doteky dole jsou povoleny během masáže, ale nijak jsem to s nimy nepřeháněl, jelikož slečna nedělá pussycat (což preferuji), nechtěl jsem zkazit atmosféru. 69tky jsem se bál, jelikož nějaký kolega z předchozí recenze psal, že tak zakončuje a neměl na dosah prsa. Mám dlouhé ruce (měřím přes 190cm), takže jsem si ty prsa velmi neohrabaně, vzhledem k této pozici, chytnul a k mému potěšení se Kira napřímila. Byl to krásný výhled na zadek, pas, záda a prsa vykukovali po stranách jejího těla. Vymotal jsem ruce a v této poloze jsem měl k prsům perfektní přístup a hnětl jsem je co to šlo, jen jsem občas pohladil zadek a záda. Ruční práce byla fajn, ale já si až moc užíval tuto polohu, takže ani pořádně nevím. Ze mě perfektní zakončení, protože člověk jako já za ní jde kvůli prsům. Pokud se k ní tato recenze nějak dostane, určitě je měj v dosahu během finále 😉

Po akci lehký pokec a hlazení, pak očistná sprcha a už jsem venku. Čas dodržen. Celkově bych dal za návštěvu 9/10, o moc lepší to být vskutku nemohlo.

Masáž tělo na tělo 1hod.
Cena 2000kč
https://www.tapky.info/?4932,kira-candy-shop-massage-773-667-250-773667250
Hodnocení:
Opakování pravděpodobné

PS: pokud máte na doporučení další prsatice jako je Kira, neváhejte doporučit v komentářích 😀 Ještě se chystám za Miou z RH, ale jinak je to bída 🙂 dík!

kira-14-1.webp kira-15-0.webp

4.3 4 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
15 září, 2024 21:47

Skvělá recenze,dikes. Na Kiru už mam taky delší dobu spadeno. Teď si mi to aspoň potvrdil😀Jinak jsem taky extrémní horňák,takže přidávám pár tipů. Doporučuju vřele Sofii z Fantazy,ta ma slušný material,poctivá MILF. Zuzka masaže na Žižkově,tou taky nic nezkazíš. Ta ma možná nejlepší materiál v celé Praze a taky nezapomeň masáže Lenka,tuším je teď na Praze 10.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx