Erotické masáže Praha

Loren – Masáže princess

Pro návštěvu jsem si vybral zde nerecenzovanou Loren. Po příchodu mě vítá usměvavá sympatická slečna, podání ruky a predtavovacka nechybí. Jdeme do pokoje kde se mě ptá ještě jakou masáž chci, tak se domlouváme a přej teda eroticeskuju 🙂 Vypadá to jako že erotická masáž byla tedy objevena u nás v čechách 😀 Do sprchy jdeme společně, myslel jsem že bude společná, tak se ptám, slečna by asi šla, ale když jsem řekl že nemusí, tak odbíhá a dávám si sprchu sám. Po celém dni se potřebuju pořádně opláchnout, takže ok.

Vracím se do pokoje a za mou za chvilku přicupitá i Loren. Odhazujeme ručníky a vidím že postavu má pěknou a pěkný dvojky. Ulehám na břicho a začíná masáž. Moc jsem toho z ní nevytáhnul, nevím jestli český umí neumí, ale rozumnela mi. Moc komunikativní ale není, tak to nechávám být a užívám si masáž. Je vidět že bude mít asi praxi v normálních masážích, protože se vždy zaměřila na jednu oblast kterou masáží parádně prohrála. Byl to zajímavý druh masáže protože to prokládala klouzání tělem. Takže chvíli klasická masáž a chvíli klouzání tělo na tělo. Celkem mě to i vzrušovalo, ale její ruka v této pasáži bohužel na správné místo nezabloudila 🙁 Ale opravdu musím říct že ta normální masáž byla hodně kvalitní. Prostřídání s tělo na tělo nebo masáží zadečkem bylo zajímavé.

Po cca 30 minutách přichází otočka, naolejování zpředu a rovnou tělo na tělo ve stylu obličeje u sebe. Opět ruku skoro ubec nezapojovala a v pozoru jsem byl jen z toho příjemného tření. Já si v mezičase už hrál s pěknými prsy. Poté změnila polohu na klouzání z boku, po chvíli přešla do 69, kdy si mi ale sedla na hrudník, takže jsem měl možnost si hrát opět jen s prsy. V tu chvíli zapojila nějakou pro mě záhadnou obouruč hru a jak jsem byl rozklouzanej, tak než jsem stihnul říct stop tak jsem stříkal jak zahradní hadice 🙂 Vážně nevím co to bylo za triky, ale cítil jsem se jak puberťák kterej vystříknul pomalu ještě před zasunem 😀 Poutírání a jelikož nám jste zbylo dost času, tak opět hodně dobrá masáž zepředu.

Pak sprcha rozloučení polibky a odchod. Za mě tedy super kvalitní masáž, erotiky jsem si úplně moc neužil, ale to připisuju trošku sobě, protože jsem to nedokázal ukočírovat a takhle blbě rychle se vystříkal.

Za mě tedy masáž jestě dobrá 🙂

https://www.tapky.info/?5190,loren-masaze-princess-773-480-202-773480202

erotická masáž 1h za 2000 Kč

Loren2-0.jpg Loren4-1.jpg

3.3 7 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
14 září, 2024 07:39

Tak tos dopadl celkem dobře, za mě slečna jeden z největších průšvihů co jsem zažil:

Jazyková bariéra…že neumí česky budiž, ale tragická je i angličtina. Má naučeno pár „provozních“ vět, ale jakmile jsem se chtěl na něco zeptat anebo zapříst nějakou konverzaci, tak se nechytala.

Extrémně dlouhá část na břiše…že má slečna nějakou svou „sestavu“, třeba i poměrně zdlouhavou, to bych ještě zkousnul, ale když už ji vyčerpá a znovu začne určité prvky opakovat, načež k otočce dojde po 40 minutách ze zaplacené hodiny, to už je tahání času a jasný ojeb. 

A vrchol všeho, hudbu pouštěla z mobilu z YouTube tím stylem, že po každé písničce začla řvát reklama, načež slečna přerušila masáž, sáhla po mobilu, zavřela reklamu a nějakou dobu hledala nový song. Takhle to šlo dokola celou dobu.

Abych nebyl nespravedlivý, s ptákem to umí a na konci nabídla společnou sprchu, což se v tomto salonu moc nestává, ale tím pozitiva končí.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx