Erotické masáže Praha

Stella – Infinity Spa

Po delší době jsem opět dostal chuť na masáž. Napsal jsem do oblíbeného Infinity a volno měla Stella. Za hodinu už jsem stál u vchodu v Hálkově ulici a Stella mě přivítala s úsměvem na rtech.

Je to sympatická slečna menšího vzrůstu s pěkným úsměvem a příjemným vystupováním. Na sobě měla letní šaty a já už se těšil, až se dozvím, co je pod nimi.

Zavedla mě na pokoj a řekla ať si odložím, že bude hned zpátky. Za chvíli přišla zabalená v ručníku a odvedla mě do sprchy, která je přes chodbu.

Odhodila ručník a odhalila svou krásnou mladou postavu s ňadry akorát do ruky a pěkným pevným zadečkem. Začala mě mydlit a hned na srpávných partiích. Dala mi do dlaně mýdlo a nastavila svoje ňadra, abych je také pěkně umyl. Krásně jsme se ve sprše pomazlili a já se těšil na pokračování.

Po přesunu na pokoj jsem ji poprosil, aby se více zaměřila na moje bolavá záda a Stela mi vyhověla. Sportovní masáž pak začala postupně prokládat B2B masáží a pěkně po mě jezdila svými ňadry. Občas zavzdychal do ucha a já už se těšil na otočku, která přišla přibližně v polovině. Část na břiše byla výtečná.

Na zádech pokračovala v B2B masáži a umožnila si pohrát s jejími bradavkami, které krásně reagovali. Nejprve jsem jí je lehce masíroval rukou a pak přidal i jazyk. Stella vypadala, že se jí to líbí a ztopořené bradavky mi doslova cpala do pusy 🙂

Pak si na mě lehla a bez použití ruky chytila kamaráda mezi stehna a pohybovala se nahoru a dolů. Tuto polohu zvládají jen zkušené masérky a pro mě je jedna z nejvíce vzrušujících. Také jsem jí to hned pochválil a za odměnu jí Stella po chvíli ještě zopakovala. Pak ještě vystřídala několik poloh a intenzity masáže přirození až přešla do další mojí oblíbené polohy, a to je na koníčka, kdy za zády intenzivně pracuje na mém uspokojení a já se zatím můžu věnovat jejím ňadrům a mít u toho krásný výhled do jejího klína.

Nakonec si ještě sedla mezi moje nohy a ty svoje při tom doširoka roztáhla. Opět jsem měl nádherný výhled do jejího mladého klína a mohl hladit její stehna. To už se nedalo déle vydržet a během chvíle bylo hotovo. Pomalu mě utřela lehce se přitulila a po chvíli mě vyzvala na přesun do sprchy.

Oba jsme měli dobrou náladu a ve sprše si krátce pokecali a opět ne navzájem namydlili.

Stella je opravdu příjemná společnice, hned jsem se s ní cítil, jako by jsme se už dlouho znali. Umění masáže zvládá skvěle a ráda přijímá doteky. Celkově mi přišlo, že nás to bavilo oba. Odcházel jsem spokojen a krásně uvolněn.

Masáž: Klasická erotická na 60 minut za 2000 Kč

Hodnocení: (super)

https://tapky.info/?4596,stella-infinity-spa-603-373-881-603373881

 

IMG_2719-683x1024.jpeg

4.3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx