Erotické masáže Praha

Sofie – Fantazie masáž

Teda pánové, musim vám pánové říct, že Sofie na Hradčanský (čti Fantazie masáž) je totální dělo. Teda jako upřímně, za mě malinko moc, ale hodnocení bude určitě svým způsobem zajímavé.
Před slečnou, jsem si dal malý kafe v Chickinu (což mimochodem doporučuju pro rychlé a zároveň velmi dobrý jídlo), tak jsem si tak řikal, že  zkusit další a pro mě novou babu, proč ne….
Domluva jako vždy přes whatsapp velmi rychlý leč jsem si řikal, že slečna s tak velkejma prsama, to už bude určitě dost zajímavá zkušenost. Sofi má teda fakt páru a celkově to mělo náboj ve smyslu B2B a lehce mix s bdsm, leč tahle masáž byla jenom b2b klasika:) Jenom jsem si doplácel k tomu líbání.

Holka začala klasicky nohama, bohužel pro mě na břiše trochu nuda, bylo to takový zvláštní, protože využívala pčedevším svoje přednosti, to jest bujné to vnady a přišlo mi to místy krapet hluchý, ALE…..ta druhá a finální část, byla totálně wow a jakože cože? Sofie mi řekla, ať jdu za ní a dráždila mě svojí velkou prdelkou a skoro jsem se bál, abych nebyl za chvilku v ní, ale Sofi, si to naštěstí si to masérka pohlídala, a já si tak mohl vyhrát s macatym zadečkem Sofinky, lol.
Byla to masáž jenom na hoďku, ale jako wow, prostě ten konec mě dostal. Byl jsem zezadu jenom chvilku, pak se ke mě otočila, krásně jsme se líbali, já jí pořád držel za prdelku, ona kousala a sténala do ucha a bylo to totálně top. Měl jsem pocit, že je mi dovoleno se udělat na futon, hihi. Možná jsem jenom to měl na její prsa. což jsou asi spíš 5tky než 4ky, ale to nevadí. Tak či onak, finiš to byl totál crazy a musim se přiznat, že kdybych s ní měl hoďku a půl, tak na konci, vážně odpadnu a už ani nevstanu. Sofi neni uplně ten typ, co by jel hodně GFE ale spíš pomerně domina. Což je pro mě, jakožto autistu,docela zvláštní, nezvyk v tomhle salonku. Tak či onak, jsem si to se Sofií užil dosyta, vyzkoušel jsem i něco jiného, než jenom klasický mazlící slečny, tulení, pusinka sem, pusinka tam, lechtání atd. Ano, je to zvláštní pocit, když člověk má před sebou fakt dobře stavěnou ženskou s pořádnejma ženskejma křivkama. jak řikám, za mě né, že bych řikal, že nějaký extra super masáže jsem dostal nebo nedostal, ale právě a díky tomu konci, kdy jsme měli sex bez sexu, ala zezadu a pak se ke mě přitiskla, mazlila se, líbali jsme se jenom tak něžně a já finišoval docela silně. Za mě, tenhle konec se povedl. Tímhle to celý vyšperkovala.  Spokojenost velká, leč na opáčko to bohužel nebude….nicméně jak tu už padlo v minulých recenzích, kdo má rád holky krev a mlíko, který umí fakt přitlacit kde je potřeba a nikoliv žádný vychrtliny, tak bude nadmíru spokojen.:)

body to body
60 minut
1900,- (+ 700,-)  free lístek za výhru

https://tapky.info/?4948,sofie-fantazie-massage-770-199-109-770199109 

Hodnocení : 🙂 (super)

2-0.webp 3-1.webp

2.5 6 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx