Erotické masáže Praha

Luna – Secret place

Byla sobota a já si tak nějak řikal, co budu dělat. Nó a tak nějak jsem měl né že na prd náladu, ale měl jsem naopak v sobě ještě lehce únavu vzhledem k tomu, že jsem šel spát až někdy nad ránem kolem 4tý, ještě jsem váhal co kde vymyslim.

Najednou z ničeho nic mi píše Secret place operátorka, že četla mojí recenzi na poslední zkušenost s Leilou, která mě očividně podvedla, (o 2 stovky) když jsem platil 3700,- za hodinku a půl s libanim a french kisses a líbání je prostě to stejný, a mělo to fakt bejt 3500,- jak jsem se dozvěděl od operátorky. Well, tohle mě zaskočilo, ale hnedka mi píše že budu mít určitě slevu 300,- na další masáž. Po chvíli mě dál spamuje a věnuje mi pozornost a píše, že teda 500,- na hodinku a na 90 minut sleva 600,- well, tohle bylo od ní dost nečekaný. Absolutně jsem tohle nečekal a nepočítal s tim. Proto nápad na to, kde se ochladit, mi přišel fakt velmi vhod. Zkušenost to byla na hoďku totál TOP! Ale hezky od začátku….zajímavý zároveň taky bylo, že operatorka se velmi slušně omluvila a

 

Volám v metru na Muzeu, jestli bych mohl přijít za Kate. Bohužel holka byla busy, tak jsem se hnedka zeptal na Lunu. Luna měla zrovna čas i když měla bejt až od 16ti, tak má nejspíš volno mezi denní a noční směnou. Tak se ptám, jestli bych mohl přijít za pár minut a byl jsem velmi slušnou operátorkou ujištěnej, že není problém.

 

Jako vždy zvonim na zvonek Red Bed v Mánesova 14. Hnedka píšu operátorce, že jsem na místě. Píšu smsku i na whatsapp. Dostávám hnedka odpověď, že minutku.

Přichází mi otevřít strašně energická holka. Už už se ptá, jak se mám, jakou mám náladu, nebojí se ke mě blížit vic a víc, usmívá se, ah ty její rty jsou tak strašně sexy!!! Wow. Mmm, moje srdce začne jásat, kámoš reaguje celkem rychle a peněženka pláče, lol hahahaha. Doplácim líbání a Luna mi přichází za pár vteřin jen v ručníku a s objednanou sklenkou coca-coly. Jde se do sprchy, kde se hnedka nastavuje, začíná vééélmi zlehka tulit a s tím líbáním jsem absolutně neprohloupil. Řikal jsem si ok, to bude fajn, takhle se mi to kua líbí. Už už začíná si prdelka Luna hrát a Fílovi se to čím dál víc líbí. Líbání je s ní fakt velmi sexy! Zadeček má tak akorát, malý a hooodně vzrušující až natolik, že si Lunu dokážu představit jako svojí přítelkyni. A to nejen kvůli jejím proporcím, ale hlavně kvůli povaze jakou má. Oproti Olivii, kterou taky můžu rozhodně doporučit, tak Luna je cute as fuck. Něco jako Emily z RH. Malý holky a jejich perdelky, úplně muck muck, hihi.

Doumyli jsme se a šup šup do postýlky nebo taky na futon. To je jedno, jak tomu řikáme.

Slečna taky přeskočila masáž nohou a hnedka si na mě sedá, jezdí svým předkem, svoji hezkou oholenou pipinkou, prsama…..nádhera….bohužel slečna nedělá pussycat (což mi imho připomnělo Miu z Tantra clubu), která nemá žádný příplatek ale je to s ní boží éro jízda jak prase. Víte jak…jsou holky, co nemají žádný příplatky ale o to vic je to s nima sranda a zajímavé i pikantní.

Luna byla top od začátku díky tomu, že to nebylo jenom na břiše, na zádech, vyhonit a sbohem. Na břiše to bylo takový relaxační a příjemný. Mohl jsem i chvilku vnímat její zadeček když jsem byl ještě na břiše.

Potom mě slečna po pár minutách otočila a začali jsme se fakt hodně nězně a sem tam vášnivě líbat. Bylo to absolutně TOP. Holka má dobrou fantazii a obratnost. Ale tak je to asi s vícero slečnama, co jsou mrštnější a zároveň menšího vzrůstu.

Chtěl jsem slečnu taky trochu zlobit a hladit tam dole ale slečna mě nenechala. Až na konci jsem se od ní dozvěděl, že nedělá pussycat. Nevadí. To neni u mě podmínkou. I tak to s Lunou hnedka na začátku bylo fakt skvělý! Hodně jsme toho prokecali ale zároveň byli i pár minut ticho. Holka má šmrnc, umí se po vašem těle pohybovat tak ladně, stejně jako vášnivě tancovat a hejbat se jak rozvášněná milenka.

Chvíli jsme byli jakoby v sedu a jen jsme se pusinkovali a dráždili, já chtěl aby si lehla, ona se nenechala, dávala mi ruce různě po svym těle, bylo to sexy af a před samotnou masáži ještě v úvodní sprše jsem si řekl, ať slečna udělá finiš při závěrečný sprše a když mi oznamovala, že 2x to jde jenom při rezervaci na 2 hoďky, tak jsem si ale taky uvědomil, že alespoň pak můžu přejit pár set metrů a et voila, jsem v RH. Takže myslím že jednou a pořádné vyvrcholení je za mě opravdu v pořádku. Sice je to zvláštní ale tak to zas tolik nevadí. Je to fakt maličkost. Alespoň se pak můžu těšit na další salónky a udělat si erotickou procházku po Vinohradech, lol 😂

P. S. Patrně se jednalo o dosud nejlepší masáž kterou jsem na začátku září 2024, absolvoval. Tímto zdravím na dálku moc a moc milou operátorku a už se těšim na nějaký ten další zajímavý objev, i když pravda….tam už moc holek na objevování neni. Tak uvidíme, co bude a nebude dál 😁😍

Opakování bude stopro a už si mě minimálně Olivia i Luna získaly a obě jsou strašně super a hodně empatické. Šikulky to jsou. Takže si budu rád držet Lunu, dokud to jen půjde. Je to miláček, sluníčko 😘

 

 

Body to body

60 minut

2000,- (+ extras 500,-)

 

https://www.tapky.info/?5122,luna-secret-place-606-566-696-606566696

 

 

Hodnocení: 🙂 (super, skvělá)

IMG_8161-1.jpeg IMG_8163-0.jpeg

2.4 5 votes
Hodnocení recenze
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
7 září, 2024 21:20

Ta pussycat a nutnost rezervace na dvě hodiny, to mě dost zklamalo, posouvám tuto kočičku níže na seznamu…

10 září, 2024 00:46

To je óda.

Navstivil jsem obe slecny. Olivie vzhledove nic moc :/ Masaz prumerna.

Luna je fakt kocka vysky 1,5 m. Masaz fajn, hlavne svym milym pristupem. Top maserkou nikdy nebude, jelikoz dole u ni je to no go zona, skoda … Nutnost rezervace na 2h na 2x vystrik je fakt komedie. Candy jede 2x i v ramci pul hodiny …

12 září, 2024 16:47
Reply to  prosteFilip

Nevim, proc tady zminujes finance, asi te nechapu.

Argumentujes, ze kdyz je neco spatne, jdi jinam, ano, uz tam nepujdu 😛

Ja davam dalsi pohled ostatnim, protoze si myslim, ze jsem tvuj zazitek vnimal trosku jinak. A je fajn, kdyz davas do neceho prachy, tak vedet, co za to dostanes.

Mam zrejme vyssi naroky nez ty a nespokojim se s prumernosti v pripade Olivie :).

Last edited 4 dní před by dabelguru
12 září, 2024 17:52
Reply to  dabelguru

Hmm, tak například já jsem si to s Olivií užil. Vzhledově mi vyhovovala a byla s ní kromě erotiky i docela zábava. Její masáž možná není až tak propracovaná jako u top masérek, ale holka má podle mě potenciál se zlepšovat a baví ji to. O průměrnosti bych v jejím případě nemluvil, ale to máme každý jinak. Jsem někdy překvapen co se tady píše (v dobrém i ve zlém) o některých masérkách. Je to vždy individuální a tvůj názor respektuji, jen jsem se chtěl Olívie trochu zastat, protože nejen Filipovi se líbila. 🙂

6
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx