Erotické masáže Praha

Kate – Infinity

Toto budes asi stručná recenze, protože slečna byla prostě dokonalá. Brouzdal jsem po netu a vybral si slečnu Kate z Infinity. Po rychlé domluvě s pohodovou operátorkou jsem byl poslán do ulice Hálkova. Ve dveřích mě vítá opravdu nádherná slečna v sexy šatičkách na tělo. Má dlouhé nohy až na zem😀 sexy hubené tělo a opravdu nádherný obličej. Hned si říkám, tak tady si neudělal chybu. Holka je ukrajinka, ale domluva česky na pohodu. Společná sprcha nabídnuta, ale nakonec jdu raději sám, ať se na ni pořádně vymydlím. Oceňuji opravdu rozměrnou sprchu, připadá mi, že to je předělaný celý pokoj.

Po sprše nakráčím na pokoj a minutku po mně i Kate. Sundáme si oba ručník a začíná masáž zad. Nejdříve bez oleje, pouze drbkání super dlouhými nehty. To naprosto miluji a husina nastupuje ihned. Poté začne používat olej v přiměřené míře, což jsem rád a začíná za mě profi masáž zad, zadku, lýtek a chodil. Především masáž lýtek si užívám. Poté se začne olejovat sama a začíná neuvěřitelná gymnastická show. Kate mě masíruje prsama, bříškem, zadečkem, poté i stehnama. Musím říct, že toto jsem nikdy nezažil. Opravdu super kreace a erotika byla vyšponována do nebeských výšin. Kate dělá yogu a je to vidět.

Poté se otáčím a tam začíná to samé. Opět super kreace na celém těle a masáž všemi možnými častmi těla. U toho mě neustále drží v pozoru lehkými doteky. Užívám si erotickou masáž jak z filmu. Přitulení obličejem není problém. Samozřejmě využívám držení za zadeček a prsa, kde si hraji s jejími bradavkami. Nakonec si ke mně kleká a jednou rukou hladí a druhou masturbuje. Nakonec ji říkám, jestli to nepůjdeme ukončit do sprchy. Ve sprše se ke mně přitulí a ladnými pohyby mě za chvilku ukončuje. Poté se ještě umyjeme a hurá na pokoj se obléct a domu.

Tak toto bylo něco pánové. Za mě jednička s hvězdičkou. Vysoká (snad ani nevěřím těch 170cm), nádherná a opravdu EROTICKÁ masérka. Super.

Klasická masáž

60 minut

1900 + 200 pro slečnu

🙂

admin edit: https://www.tapky.info/?4728,kate-infinity-spa-603-373-881-603373881

IMG_2721-385x578-1.jpeg IMG_2308-385x578-0.jpeg

4 4 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx