Erotické masáže Praha

Emma – Avalon Club

Po delší době jsem zavítal do Avalonu a využil rovnou slevu ťapky na 200. Domluva na tělo na tělo a z nabídnutých slečen jsem vybral Emmu. U dveří volám a už mizím v útrobách směrem do podzemí Avalonu. Uvítán operátorkou, nabídka pití na baru a ať si prý na chvíli sednu. Za chvíli jsem uveden do pokojíku za Emmou, která je moc pěkná. Asi ještě víc než jsem si představoval, ale tady je to samozřejmě na vkusu každého soudruha 🙂

Mladá, postavička parádní, prsa spíš ty dvojky. Za mě jako celek super. Společný striptýzek a jdeme do sprchy. Nejdřív si mě pěkně umyje, neváhám a mytí ji oplácím a začínám si pořádně užívat její tělo. Otáčí se ke mě i zadečkem a hezky se tře a já hnětu 🙂 Možná by se dalo domluvit i na dvě čísla první ve sprše, ale momentálně se na to úplně necítím a chci si to užít jednou pořádně na závěr.

Masáž začíná v rychlosti od nohou, ale je to opravdu rychlovka a po chvíli už po mě celá naolejovaná jezdí svým tělem. Klasické vzdechy u ucha a ruka brousící na správném místě není vyjímkou. Celé je to  uvěřitelné, nejsou to jen stereotypní tahy stále dokola. Jako třešnička na dortu této části je masáž pěkně kulatoučkou prdelkou.

Po otočce už je to prakticky celé o tělo na tělo. Příjemné tření péra ze všech úhlů a vším co se namane. Prsa, ruce, bříško. V jednu chvíli usedá mezi mé nohy a začíná ruční práci. Není to ale s cílem mě udělat a nazdar, ale hezká procítěná práce dovázející mě k šílenství. Tuto pasáž tedy jen ležím a užívám si. Pak přichází opět tělo na tělo a ulehnutí vedle mě a opět ta pěkná hra s pérem. Tady začnu i já oplácet stejnou mincí, přihodím i pár polibků na krk. Chtěl jsem si ulovit i na pusu, ale jsem s úsměvem  a pokýváním hlavy odmítnut. Chvíli si hrajeme, ale čas už se nám krátí. Jsem už delší dobu na pokraji výstřiku, takže stačí aby Emma jen málo přidala a velké finále je tady. Chvíli ještě poležíme, pak otření a znovu do společné sprchy kde se vzájemně omyjeme.

Za mě perfektní zážitek, hodnocení super 🙂

Tělo na tělo hodina za 1900 (200 sleva ťapky)

https://www.tapky.info/?5115,emma-avalon-club-723-750-579-723750579-eroticka-masaz,5173

emma_0610.jpg

4 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx