Erotické masáže zbytek ČR

Ostrava: Anna – Soukromá masérka – 735847054

Zavítal jsem skrz inzerci v Avízu do soukromého masážního studia u masérky Anny (není to název studia).

Objednání přes SMS bez problémů, domluva času, délky masáže a druhu, zpět přišla odpověď s potvrzením adresy a čísla zvonku.

Masérna je v klidné ulici Na Hradbách, po zazvonění jsem vpuštěn dovnitř. Prostory jsou relativně příjemné, ale žádný luxus to rozhodně není.

Ve dveřích mě přivítá masérka středního věku ani mladice, ale ani ne žádná starší rašple. Přivítání je vřelé, a Anna je milá. Uvede mne přes předsíň do masérny, kde si potvrzujeme masáž, já vybírám B2B,  je nabídnuto občerstvení a pak jsem vyzván do sprchy. Tam si mne Anna namydlí a umyje, jedná se spíše o očistnou sprchu. Pak už jdeme na masérské lehátko.

Masáž začne standardně na břichu, probíhá nejdříve klasicky rukama, následně je zapojeno i celé tělo včetně pěkně velkých, umělých prsou. V průběhu masáže se Anna občas odebere do vedlejší místnosti, což docela narušuje intenzitu masáže. Masírování je takové intenzivní, dokáže přitlačit, ale když masíruje krční páteř už je to trochu bolestivější.

Otočka přichází zhruba v polovině času a jde se na přední část těla. Používá aromatické oleje a masíruje tělo od hlavy až k nohám. V tu dobu už moje ruce prozkoumávají její tělo a nebrání se víceméně žádným dotekům.

Když už se blíží čas ukončení, je nabídnuta 69, což neodmítám a nabídne se mi krásný výhled na její chloubu, s kterou si začnu okamžitě hrát a je dovoleno i líbání. U toho vzdychá i když si vůbec nejsem jist, zda to není příliš hráno.

Na dokončení používá docela dost oleje a zakončení je takové strojové, až jí musím místy trochu brzdit. Po závěru si mne otře, přitulí se ke mne na masérském lehátku a proběhne drobná konverzace. Pak už je na řadě sprcha ve stejném duchu jako na začátku.

Olejová B2B masáž s vyvrcholením ručním, – 90 minut

Cena – 1700,-

avizo.cz/erotika/utery-10-az-18-00-tvoje-nestyda-18940147.html

tel: 735847054

Hodnoceni: spíše pozitivní

Celkové pocity jsou vesměs příjemné, vystupování a komunikace není strojená, při finální fázi chybí trochu více erotična, ale za zopakování to stojí.

big_21634312_file.jpg

5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx