Erotické masáže Praha

Sofie – Rabbit hall

Zdravíčko pánové,

tak další slečna na delší čas z Rabbitu než je klasická hodinka.

No nevadí. Jde se na věc. Hodnocení zatím těch dvou předešlejch návštěv bylo takové so so. Nicméně Sofie, to je jiná liga! Kdybych navštívil Rabbit hall a zrovna Sofii nebo kterejkoliv novej podnik a tam by byla takováhle slečna (Sofie) určitě bych měl touhu se vracet na to místo zas a zas. Ale vezmu to hezky od začátku.

Tentokrát jsem si řekl, že by bylo fajn udělat slečně hnedka napoprvé radost něčím hezkým, tak jsem ještě skočil na Smíchově, do OC a vybral menší kytičku.

Při předání, měla slečna radost i když byla (Sofie) taková, jak bych to popsal…né chladná, ale možná krapet nervózní, nejistá? No nic. Nevadí. I to se stává a časem se to určitě vylepší. Sofi mě zavedla do pokoje a hnedka se zeptala co si dám, dal jsem si klasicky kafe a k tomu džus. Jop. Tuhle kombinaci strašně miluju!

Ve sprše se oproti Lindě i Adél, hodně mazlila a byla taková dalo by se říct, velmi otevřená vzájemným dotekům.

 

Masáž na břiše, hóóódně relax. Nikam to holka netlačila, ale je fakt, že jsme ještě měli dostatek času. Polohy to byly zajímavý a už od začátku bylo cejtit že holka je radši dominantní a řídí si to sama. Nechala mě v klidu relaxovat a užívat si slastná vzdychání ale i velmi kontaktní masáž body to body. Sofi mi od začátku nechala ruce podél těla. Což jsem doposud nezažil. Ano, zajímavá verze začátku napolohování si pána. Byla tam i pasáž, kdy mi pusinkovala ucho, ale jakoby se ho úplně nedotýkala, jen fakt velmi zlehka až jsem z toho dostal ještě větší citlivost. Zároveň mi zase lišácky drbala hlavu i krk. Oh oh oh. Díky tomuhle detailu si snad začnu holky značkovat, abych věděl, která mi nezapomíná vážně krásně něžně ale i výrazně krk, vlasy, celkově hlavu. Bože, já bych z takovejch doteků snad slastí usnul. Teď trochu odbočim. Další můj problém je, se dostat ze sprchy. Někdy jsou chvíle, kdy bych nejradši jenom stál se slečnou ve sprše a užíval si objetí, sem tam i třeba nějaké to políbení a prostě nechal vodní kapky volně stékat od uší až někam ke kotníkům. Just fucking love it! No, ale čas bohužel běží, takže jsem se po nějakém tom dráždění a mazlení na břiše, otočil a bylo to zas o level vejš.

Holka po celou dobu velmi kontaktní, velmi se nabízela na vzájemné dráždění, najednou mi hodila 69tku s nohama kolem mý hlavy. Ooof, tohle bylo hodně skills. I když jsme moc nepokecali, tak to vůbec nevadilo. Celou dobu to bylo prostě super. Opáčko nevylučuju, možná časem. Přišlo mi, že ač má slečna lehce přifouklé rty, tak kdo ji má na seznamu přání a návštěv, určitě běžte.

Co se týká polohy na zádech, tak kromě již zmíněný 69tky, byla i na boku a taky velmi ekcelentně vrtěla prdelkou, hrála si, sténala. Sofie je stopro super holka. Sice nenabízí moc dalších věcí, jako je třeba pussycat (což by za to určitě stálo) nicméně i bez toho jsem se obešel a ničeho jsem nelitoval. Za mě jedna z TOP masérek co určitě stojí za vyzkoušení a alespoň jednu návštěvu/masáž.

Kromě toho, že jsem i já přiložil ruku k dílu a namasíroval jsem si slečnu, tak druhé kolo už bylo takové velmi lehké a uvolněné. Nicméně za mě palec nahoru že holka mě neudělala a hnedka neutírala, ale ještě chvilku si hrála a zkoušela mojí výdrž a aktuální „naplněnost“ haha.

Tak či onak, díky moc Sofinko a určitě se ještě do konce roku, užijeme. Pac a pusu a těšim se na příští setkání.

 

 

 

Druh masáže: body to body

Délka masáže: 2 hodiny

Cena masáže: 3800,-

 

https://www.tapky.info/?3497,sofie-rabbit-hall-774-910-918-774910918

 

Celkově hodnocení: 😊 (super)

Sofie45-1.jpg Sofie333-1-0.jpg

2.5 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx