Erotické masáže Praha

Sara – Fantazie Massage

V rámci výletu do Prahy na wakeboard se mi zachtělo to spojit i s příjemnou návštěvou nějaké slečny, akorát pořadí masáže s aktivitou jsem mohl prohodit, abych odjížděl domu zrelaxovaný a ne zhuntovaný wakem

Objednání klasicky přes whatsapp bezproblémové, kdy je nejdříve potřeba se doptat na rozpis služeb.

Okolo salonu je dostatek fialových parkovacích míst, tak není problém s parkováním. Přijíždím na místo dění. Před salonem je zastávka, takže lidí, kteří by potenciálně mohli vědět kam jdete, tak budou. Zazvoním na zvonek a po chviličce už jsem spuštěn dovnitř a sestupuji do suterénu po točících schodech.

Dole u dveří už na mne vykukuje samotná Sára.

Sárá umí dobře česky, tak celé sezení jedeme v češtině. Z rozhovoru s ní jsem zjistil, že už tu pár let pobývá.

Na pokoji, který obsahuje 2 zrcadla před a podél, tak akorát světla a sprchu dostatečně velkou na společné kratochvíle kompletuji objednávku se Sárou a beru Pussycat. Chtěl jsem vzít i líbání, ale prý podle recenzí to není až taková vášnivá líbačka, která by stála za 700. Ještě si objednávám u Sáry colu.

Jak už to tu bylo několikrát napsáno, tak má Sára tendenci zmizet. Podle hodin na pokoji přesných 9 minut, takže úvodní sprchu jsem si dal solo.

Po 9 minutách přichází Sára obalená v ručníku a nese mi objednanou Colu.

Na futonu Sára začíná s doteky na sucho s jejími jemnými prsty a dlaněmi. Bere příjemně rozehřátý olej do ruky a začne mě s ním polévat a na to začíná s velice dobrou masáží, kterou bere od nohou až po krk. Sára začíná používat i lokty a koleno. Poté se na mě přisaje a začíná po mě jezdit prsíčky. Do B2B dává dost energie. V rámci B2B, kde se po mě velice kontaktně projíždí. Když máme hlavy u sebe, tak se zaměří na ucho a pořádně mi ho vyluxuje, polibek na krk, a propletení prstů. Několikrát během této fáze na břiše sahá a mezi. Nevím jak to dělá, ale asi to má v sobě, ale z ní vyzařuje pořádná GFE atmosféra, kde by se nejednomu zamotala hlava

Otočka cca v polovině

Sára na sebe rozleje olejíček a já jí ho pomáhám rozmazávat. Opět velice kontaktní B2B, kdy se mi s prsíčky zastavuje u pusy. Kozenky si nechá s radostí zlíbat. Na to dostavám pár pusinek na tvář a krk. Trošku jsem zalitovat v téhle fázi nepřikoupení libání, protože by to ještě více doplnilo už tak pořádnou GFE atmosféru. Prsíčky mi masíruje po boku penis a já prozkoumávám prsty její poklad, který vystrkuje do zrcadla. Po chviličce se překlápí do 69 a zajíždí jejím zadečkem k mé puse. Při vzájemným uspokojovaní, kdy Sára používá celkem bohatou honicí techniku vnímám jak si to užívá. Sára je 100% jedna z těch, která to má ráda, akorát limit prstů dovnitř jsem nezkoušel, ale možná by to u ní prošlo. Tak pro příště více odvahy nebo aspon se zeptat Takhle si to děláme delší dobu a cca 10 minut před koncem našeho času dochází k mé explozi. Sára se o mě postará a ještě chviličku poležíme, kde se tak hladíme a konverzujeme. Čas se bohužel blíží ke konci, tak velí k odchodu do sprchy.

Závěrečná společná sprcha se nesla už jen v omývacím stylu, kde jsem se ještě pomazlil s kozenkama a vysportovanou prdelkou.

Závěr:  (dobrá, super) Kdo chce na pořádnou masáž těla a k tomu dostat pořádné GFE, kde se zamotá hlava, tak Sáru se nedá nedoporučit.

Door-door čas: 95+ minut

Typ masáže: Pussycat

Délka: 90 min

Cena :  3200,-

https://tapky.info/?4804,sara-fantazie-massage-770-199-109-770199109

sara_079-1.jpg sara_104-2.jpg sara_112-3.jpg sara_0613-0.jpg

5 4 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
30 července, 2024 18:33

Potvrzuji tvou recenzi. Sara má cit pro GFE a při tom nedělá nic, co by nedělaly i jiné masérky. Tedy ty její pevné objetí ji odlišují. Salon by mohl popracovat na organizaci, často je tam třeba čekat na masérky, za to olej je vždy příjemně horký a čas dodržen i nad rámec toho dohodnutého.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx