Erotické masáže Praha

Nika – Rabbit Hall

Po dlouhé době jsem dostal chuť na průzkum bojem a vydal se k novince v RH, Nice. Web inzeruje samé sympatické věci včetně italského zázemí, mládí a postavy přesně v mých oblíbených hodnotách.

Objednání v pohodě 2 dny dopředu, jsem poslán na Vinohrady, kde mi v den D otevírá velmi sympatická mladá recepční asijských kořenů (slovy místních štamgastů – někdo by ji měl přesvědčit k masírování) a vede mě do pokoje, kam záhy přichází Nika. Sama se hrne se mnou do sprchy, která je na poměry RH spíše kontaktnější. Přestože úvodní chvíle v pokoji byly z její strany trochu studenější, ve sprše se ke mně má, včetně několika zajímavých chvatů. Zároveň zde domlouváme typ masáže na B2B velmi uspokojivou češtinou, přestože má opravdu zmíněné italské kořeny.

K masérce samotné – údaje z webu sedí, jedná se o velmi mladou, velmi štíhlou slečnu s příjemně měkkou pokožkou. Prsa za mě spíše 2+, ale na dotek velmi příjemná. Plusové body pro mnohé budou dlouhé, vlnité vlasy, které si překvapivě skrz celou masáž nechala rozpuštěné. Trochu jsem hledal cestu k její vizáži, nicméně jakmile se začala usmívat, problém byl vyřešen.

Začínáme pasáží na břiše, kde bylo znát, že zřejmě Nika nemasíruje úplně dlouho, občasně ji trochu překážely vlasy, občas nepobyla dlouho v pozici, střídala rychle hmaty…přesto jsem dostal příjemnou masáž celého těla včetně chodidel, která trvala v součtu do 15minut. Došlo i na B2B, kde bylo znát, že je Nika štíhlejší, ale trocha earjobu a pohledů v zrcadle to bohatě vynahradily.

Po přetočení na záda vše nabírá úplně jiné obrátky, dostávám tzv. „plnou liánu“, kdy se okolo mě ovíjí, vzdychá do ucha a prosadí si zde již první zakončení cca 30min od začátku, plna sebedůvěry, že bude druhé kolo. Po utření na malou chvíli setrvává u mě, než znovu rozjíždí ovíjivou jízdu, dochází i na 69, nicméně při pokusu o útok na jižní frontu jsem upozorněn, že toto pouze v pussycat variantě a že si mám dnes nechat zajít chuť. Řekla to tak, že to atmosféře neuškodilo, ba naopak i trochu eroticky ještě nabudilo. Každopádně i přes další prvky z italského klobouku druhý finiš není a odebíráme se na trochu závěrečného sblížení do sprchy.

I přes lehkou neobratnost při samotném masírování stála celá hodina za to, mohu doporučit, zejména, když na to někdo nepůjde zhurta a postupně si Niku připraví. Tím, že je mladá a teprve začíná, tak se je i na co těšit do budoucna, pokud ji nezkazíme/te.

Hodinová B2B masáž (2100,-)

Hodnocení –   (super,dobrá)

https://www.tapky.info/?5174,nika-rabbit-hall-774-910-918-774910918-eroticka-masaz

Nika6-1.jpg

3.3 3 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
26 července, 2024 18:01

Děkujeme za recenzi! jdu v neděli. Lízal jsi nebo cucal její kozy?

spartakusak
29 července, 2024 15:03
Reply to  freeps25

A jaká byla?

14 srpna, 2024 13:40
Reply to  spartakusak

zcela stojí za to. Super GFE a velmi intimní masáž.

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx