Erotické masáže Praha

Laura Infinity

Po pohodové domluvě s operátorkou se vydávám do ulice Hálkova ke slečně Lauře. Slečna je drobounka, hubená, s moc pěkným zadečkem a milá. Zaujalo mě tetování a piercing. Vše je, ale velmi decentní. Je to cizinka, ale není problém se domluvit česky. Věk sedí. Nabídnuta společná sprcha a s díky přijímám. Ve sprše probíhá již lehký kontakt a škádlení kašpárka, takže na matraci ulehám již značně nažhaven. Masáž zad probíhá standardním způsobem, co bych vypíchl tak je velmi příjemné škrabkání, kousání do ucha a celotělové ježdění s krásně oholenou pipinkou. Už i občas zabrousí mezi nohy, takže nažhavenost se pomalu ale jistě zvedá k maximu. Nakonec mi záda ještě prokřupne kolenem, to bylo na moji žádost a docela jsme se tomu i zasmáli, jelikož slečna má tak 45 kilo a já skoro metrák.

V polovině placeného času se otáčím na záda a Laura se mu začíná na plno věnovat. Pomocí horkého oleje ho zvedá do maximálních výšin a celým tělem po něm začíná jezdit. U toho se mi kouká do očí a lehce vzdychá. Střídá hodně poloh, některé i dost gymnastické. Holka je fakt sportovně založena a šikovná. Co oceňuji, že ho stále drží v pozoru, za celou dobu ani jedno ochabnutí. Nejvíce mě zaujala poloha, když mi po něm jezdila zadečkem, to už jsem byl opravdu kousek od vybuchnutí. Nakonec mě ukončuje ručně v poloze 69, kde si užívám opravdu nádherného pohledu. Mám dovoleno u toho mačkat zadek, který mám akorát do ruky. Slečna mě otře a ještě vyrážíme společně do sprchy. Tam už probíhá tradiční umytí, kde si ještě naposled pomačkám maličká prsíčka a zadek. Po společném utření a strojení (nevím proč, ale připadá mi to sexy) odcházím spokojeně domu.

Lauru určitě doporučuji za velmi milé chování, krásnou postavu, vytříbený zadeček a gymnastické kreace při masáži na zádech 😀 za toto palec nahoru. Čas překočen o 5 minut.

Infinity mix

60 minut

2200

🙂

https://www.tapky.info/?4826,laura-infinity-spa-603-373-881-603373881

IMG_2329-385x566-0.jpeg IMG_2724-1-385x578-1.jpeg

3.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx