Erotické masáže Praha

Vivien – Infinity Spa

Vivien jsem si vyhlédnul díky zdejší první recenze a těm nejmilejším zkušenostem s kazašskými masérkami. Tentokrát se sice erotično a vzájemné sympatie dostavovaly postupně, ale přece.

Do pobočky Koubkova přicházím přesně a do domu i salonu jsem vpuštěn téměř ihned po zazvonění přímo Vivien. Přivítání a úvodní komunikace trochu chladnější: Vivien i přes erotické odění na mne působí dojmem řekněme nejisté průvodkyně nebo mladé učitelky, zvýrazněno brýlemi v barvě narezavělých vlasů zakrývajícími širší exotický obličej. Masíruje teprve třetí měsíc nebo možná nebyla nadšena mnou a i já jsem si ji přece jen představoval trošinku jinak, i když se to snažím nedat na sobě znát. Na fotkách je štíhlejší, ačkoli v reálu má její tělo hezké křivky a obzvláště výstavní širší boky s pevným zadečkem. Vše přírodní, žádné vylepšeniny ani zvláštní výzdoba. Prsa k postavě spíše menší, dejme tomu dvojky, ale mladinká a vystouplá do výrazné špičky. Přikládám fotku relativně nejblíže realitě.

Na dotaz na typ masáže si nechávám od Vivien vysvětlit rozdíl mezi Klasickou erotickou a Infinity Mixem: dosud jsem totiž vždy bral Infinity Mix, ale ze zdejších recenzí začalo (nejen mně) připadat, že v tom ve výsledku nebývá rozdíl, kromě ceny. Vivien mi však přesvědčivě předříká obsažené prvky obou a já opět volím (dražší) Infinity Mix. A ptá se, zda si přeji nějaká extras – nepřiptával jsem se jaká, ale podle webu dělá i pussycat po domluvě s klientem.

Na to, že u nás není dlouho, umí potřebné věci česky říct a celkem dobře rozumí. I když tedy, když jsem jí říkal, že úvodní sprchu chci začít sám, ale zda by do ní ke mně mohla po chvíli přijít, tak souhlasně přikyvovala, ale nedočkal jsem se jí tam. Na pokoji osvětlení jakž takž dostatečné a působivě tvořené pomalu měnícími se barvami. Zrcadla po jedné straně až do stropu, ovšem kus od futonu.

Masáž Vivien se vyznačuje pokojným tempem a pečovatelským přístupem, ale i postupnou gradací a do toho celkem přesvědčivě zakomponovanými základními prvky GFE. V ruční části na mých zádech začíná od nohou, ale nezdržuje se u nich dlouho, více péče věnuje zádům, hodně s využitím loktů, pak již dost času tělo na tělo v obou příčných, podélných i krouživých směrech, kdy hojně využívá prsíčka s vyčnívajícími bradavkami, zadeček coby jasně nejvýraznější součást své postavy a občas i (aspoň toho dne) lehce škrábající rozkrok. Dostala se i k hrázi a půlkám. Pár delších vzdechů do ucha, těsných pohledů ze strany a její zřejmé potěšení z mých doteků spolu s horkým olejem mi ke konci této části přece jen rozlévá erotické vzrušení do těla.

Když mi přišlo, v jedné pauzičce, že víc už na břiše není potřeba, ptám se, zda se můžu otočit, a Vivien s úsměvem, že ano – možná se mi to právě sama chystala říct. Po otočce je to opět různé přejíždění tělem po těle, v akci opět ten zadeček, i po penisu. Když mě pak v sedě předkem ke mně honí, nechává si mne hrát s prsíčky. Poměrně brzy se přetáčí do 69, na kterou jsem se jí před masáží speciálně připtal 😊, a to tak, že mi svým pokladem nalehne téměř na obličej, jen se trošku nadzvedne. Vepředu mne přitom honí – a teď přijde zlatý hřeb: když mi při tom jezdí krátce tam a zpět po břiše prsíčky, tak mi do penisu naráží nějak obličejem (neviděl jsme přesně čím, ale bylo to celé rekordně vzrušivé! 😍)

Po otočení se zpět mi párkrát s úsměvem najížděla rty nad pusu a možná i vybízela k polibku. Má ráda přímý blízký oční kontakt, což bylo, s jejím středoasijským obličejem a když sundala ty brýle, obzvlášť uhrančivé. Až mi ovšem mezitím začal dole pro změnu nějak uvadat. Tak ho vzpříčená na rukou vzala mezi kolena a opravdu ho zase připostavila. Více se ale osvědčilo, když ho vzala zase do rukou.

Mechanika ovšem nemusí být nejlepší řešení. Po ujištění se, že máme ještě čas, jsem Vivien poprosil, zda by si ke mně prostě jen nepřilehla, což učinila očividně s radostí, že může splnit nějaké mé přání, nebo se jí možná líbily mé jemné dotyky už od počátku masáže a později něžné hlazení – myslím, že jsem s tím zase jednou sklidil úspěch, protože na to, jak mi Vivien před masáži připadala až odměřená nebo nedůvěřivá, tak postupně roztála, vleže se tvářila, že si to přitulení taky užívá, a když jsem chvíli předtím nenápadně zavadil zezadu o její poklad, nijak neucukla. Tak jsme si to nakonec udělali rukou vzájemně a podle všeho oba i podobně užili.

Vivien mne pak v poklidu otřela a v propletení se mi i trochu rozpovídala, až jsem se spíše ohleduplně staral já, zda už není čas jít do koupelny, kde jsme v tom (povídání) kromě omývání ještě chvíli pokračovali. S Vivien jsem se mile loučil 4 minuty po vymezeném čase, kdy už se z koupelny opět ozýval mužský hlas a dívčí chichot… 😊 Zážitek s Vivien si budu pamatovat a rád se k ní časem vrátím. Věřím, že u toho vydrží, i když říkala, že to po prázdninách bude muset skloubit se studiem…

Masáž: Infinity mix

Délka: 60 minut

Cena masáže: 2200 Kč

Hodnocení:

Odkaz: https://www.tapky.info/?5131,vivien-infinity-spa-603-373-881-eroticka-masaz

IMG_3730.jpeg

5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx