Erotické masáže Praha

Aurora – LoveMe Massage

Aurora – LoveMe Massage

Salon má v Praze několik poboček, já byl na Lipové 16. Na stránkách mají sice nafoceno velké množství holek a na první pohled i vypsaný rozvrh dívek, ale když jsem si chtěl masáž domluvit cca 2 dny předem, tak na ten den tam nebyly žádné dívky vypsané a dokonce ani operátorka nevěděla, která z dívek bude pracovat a řekla mi, ať si napíšu den předem. I ten den předem to byl nakonec problém a že se bude lepší domluvit až ráno před masáží. No byl jsem celkem nasratý, neboť jsem v Praze jen občas a musím to časově sladit. Dopoledne už mi byla operátorka schopna nabídnout konkrétní dívky na dvou pobočkách, což se paradoxně ne zcela shodovalo s nabídkou dívek, který ten den aktualizovali v rozpise na stránkách. Ok, nakonec jsme si domluvili čas, pobočku a z 2 nabídnutých dívek jsem si jednu vybral. Cca hodinu před masáží jsem se ještě raději ujistil, že vše platí a operátorka dokonce přislíbila, že tam budou min 3 dívky a můžu si vybrat na místě. No, nakonec tam byla jen Aurora, což byla ta, na které jsem se domlouvali původně.

Otevřela mi Aurora osobně v lehčích sexy šatech bez podprsenky. Oznámila mi, že je tam teď sama a zeptala se, jestli s ní tedy chci jít? Což byla vzhledem k okolnostem nabídka, která se neodmítá. V rámci zdvořilostní konverzace jsem se ještě zeptal na pár věcí ohledně domlouvání masáží a slibů operátorky…dívka se omlouvala a prý za to nemůže…a znovu se ujistila, zda tedy s ní chci jít, nebo chci přijít jindy? Postava za mě OK, plus mínus odpovídá fotkám, v obličeji sice nebyla úplně můj tip, ale to je subjektivní. Nechala mě cca 5 minut čekat na chodbě na gauči, který už něco pamatuje s tím, že jde tedy nachystat pokoj. Ta chodba obecně není nic moc a to čekání také nechápu, proč už nebyl pokoj nachystaný?

Pokoj sám o sobě je pěkný s velkou sprchou přímo na pokoji. Zeptala se, zda chci sám, nebo s ní. Řekl jsem, že klidně s ní. Nechal mě se svléknout a sama se „připravovala“ na druhé straně pokoje. Ve výsledku jsem tam už stál nahý a ona si tam hrála s rádiem a snažila se pustit hudbu. Stál jsem tam jak pako, tak jsem šel do sprchy sám, nutno říct, že to byl naštěstí poslední negativní okamžik. Za chvíli jsem zahlédl, jak si svléká šaty a za pár okamžiků se ke mně přitulila ve sprše. Jemně mě omyla, zvláštní pozornost věnovala mému kamarádovi a se zájmem sledovala, jak reaguje na její doteky.

Masáž zad byla snad nejdelší, jakou jsem v salonech tohoto typu zažil. Přestože nebyla nijak zvláště erotická, ale spíše taková relaxačně masážní, tak jsem byl maximálně spokojen a užíval si to. Možná to bylo i počasím a mým rozpoložením, ale tak nějak se mi nic nechtělo a jen jsem si užíval doteky, které mě příjemně uvolňovaly. Masérka k tomu nabízela krásné pohledy do dobře umístěného zrcadla a mě nic nechybělo. Tuto řekněme klasickou masáž přece jen před otočkou zakončila erotickým drážděním v podobě masáže B2B, kdy po mě chvíli jezdila tělo na tělo a následně mě podráždila svým poprsím.

Po otočce se hned začala intenzivně věnovat mému kamarádovi a já se začal bát, že se bude snažit o rychlý konec, ale opak byl pravdou. Jakmile byla spokojena s jeho velikostí, tak se vrátila opět k relaxační masáži. Vždy mi patřičně promasírovala jednu část těla a následně se chvíli věnovala udržení mého kamaráda v bojové pohotovosti. U všech masáží volila takovou pozici, abych si mohl i já pěkně pohrát s jejím tělem (povoleny doteky všude mimo ty opravdu nejintimnější partie). Následovala klouzačka tělo na tělo, dráždění za pomoci ňader a bradavek a následně ruční zakončení. Tady musím ještě dodat, že se u toho dráždění krásně věnuje i stimulaci kouliček.

Celkově hodnotím nakonec pozitivně  (super,dobrá)

https://www.tapky.info/?5028,aurora-loveme-massage-727-855-109-727855109

B2B, 60minut, 2200kč

65c0a663df036_Avrora-03.jpg

5 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx