Erotické masáže Praha

Mia – Secret Place

Objednání ten samý den, (Moravská ulice, Vinohrady) bez problému.

První překvapení ale přišlo hned při vstupu do salonu – čekám před dveřmi celkem dlouho a následně přijíždí holka na kole po ulici. No chvíli mi trvalo, než mi došlo, že je to Mia. Dost nehezky oblečená, pozdě, bez omluvy nebo úsměvu – začínám si říkat, že tohle bude chyba. Když se jí konečně podaří najít klíče a odemknout, tak se vzpamatuju a nabízím, že jí pomůžu s tím kolem. Ani tentokrát se nedočkám žádné reakce a přicházíme k celkem nevzhlednému schodišti kamsi do sklepa. No prostě bomba 😀

V salonu začínám chápat, proč nemluví – v podstatě vůbec neumí česky. Původem je ukrajinka. Ale už si stihnu všimnout, že je malá a fakt hodně mladá, což dobře vyváží i to, že štíhlá zrovna není. Prsa má pořádně velká, ale to pro mě není rozhodující. V obličeji je docela hezká, prostě taková normální holka. Tak beru pussycat a ptám se na extra, které má psané na webu a ona, že to ještě nedělala a že neví…no ale tohle jí věřím, že bylo upřímné a ne cílený ojeb, takže ok.

Do sprchy jde se mnou, sprcha je opravdu mini, sotva se tam vejdeme. Asi je jen jedna společná na chodbě, co se čistoty týče, cítím se trochu nekomfortně, i když nic konkrétního, co by bylo špatně, si nevybavuji. Celkově interiér salonu je spíš horší – tmavý, studený.

Masáž na břiše se dá shrnout jedním slovem – nezajímavá. Slečna se neusměje, má takový poker face ve stylu „ještě půl hodiny přežiju a pojedu zase domů“. Erotično stále 0. Po otočce se to sice vlastně nijak nezměnilo, ale zřejmě měla na paměti, že jsem chtěl pussycat a skoro hned se dostala do pozice 69, takže výhled se o 1000% zlepšil, protože tady je opravdu krásná. Vlastně od té chvíle to bylo naprosto super, najednou jsem měl pocit, že se jí to líbí, a už jsem jí jinam nepustil, vydrželi jsme tak až do konce 😀 Konec tedy přišel asi o něco dříve, než by musel, ale vzhledem k celkové atmosféře na začátku jsem to radši už neřešil.

Na závěr ještě jedna společná sprcha, opět spíš jen očistná. Zaplacení a ven, myslím že do té hodiny jsem se určitě vešel s přehledem.

Celkově hodně rozporuplná návštěva tohoto podniku a vlastně nevím jak hodnotit. Slečna je evidentně docela nezkušená a submisivní. První část snad nejhorší, co jsem zažil, ale ta druhá část byla vlastně paráda. Ve výsledku tedy dávám průměr, ale opakovat určitě nebudu.

GFE: 2/10

Druh masáže: pussycat

Délka masáže: 60 minut

Cena: 2400

Link: https://www.tapky.info/?4685,mia-secret-place-606-566-696-606566696

Hodnocení:  (průměr)

IMG_2009.jpeg

4.5 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx