Erotické masáže Praha

Lily – Tantra Club

Další masérkou z Tantra Clubu, kterou jsem vyzkoušel byla Lily. Byť to nebyla moje první volba. Napsal jsem nejdříve operátorovi, jaké masérky má volné. Poslal mi asi 3, včetně Nikol, která na fotkách vypadá fantasticky a i podle recenzí to asi není špatná volba. Proto jsem zvolil Nikol. Nicméně na to mi operátor odpovídá, že ale Nikol nedělá extras. A já měl chuť lízat. Upřímně se hodně divím sám pro sebe, protože tady v recenzích je všude napsáno, jak se Nikol ráda líbá a nechává lízat apod. V ten den ale nemám chuť na adrenalin a nechci aby až tam přijdu jsem byl nasranej, že mě Nikol nenechá jí vylízat. Takže beru Lily, o které mi operátor napsal, že extras dělá. Hodně mě to mrzí, protože Nikol se mi fakt hodně líbí a furt přemýšlím, že bych tam prostě zkusil jít a na extras se jí zeptat. Holt by to případně nedopadlo no…

Teď už ale k Lily. Příchod na pobočku bez problémů, otevírá mi hned Lily, pusa na tvář, podává ruku, prostě klasika. Holčina má hodně tetování a tuším, že piercing v pupíku. Vypadá mladě, takže věk na webu sedí. Fotky bych řekl jsou trošičku jiné, respektive představoval jsem si ji malinko jinak. Nic to ale nemění na tom, že je to kus a postavu má parádní. Především tedy zadeček. Prsa má opravdu malinká, nebál bych se říct, že to jsou jedničky. Domlouváme masáž, beru VIP+pussycat. Platí se tady předem, což mi asi nijak nevadí. Lily posléze odchází a já vyčkávám.

Jakmile přijde, shodí ze sebe župánek a já se poprvé kochám její postavou. A poprvé vidím, kolik těch tetování má. Nejsem úplně člověk, který by si v tom liboval a jako přítelkyni takhle potetovanou bych mít nechtěl, ale tady jsme na masáži a tam se může trochu divočit 😉 U Lily mi to nijak zvlášť nevadí, aspoň si máme o čem povídat. Na druhou stranu je Lily poměrně upovídaná, takže různě vyptává a dokáže tím navodit pocit, že tu je jen pro vás. Tohle musím říct, že mají v tantře zmáknuté. Sprcha probíhá velice eroticky, hned má péro ve svý ruce a jemně ho dráždí, já zase okouším její skvostný tělíčko a pomalu ji začínám dole prcinku připravovat na zbytek masáže. Ona mě u toho různě hladí a líbá po těle, což je fakt super. Po sprše jdeme na postel a začíná s masáží zad. Nejprve jemně hladí a potom přechází ve velmi erotické B2B, kdy mi líže obě ucha, hraje si dole s kamarádem a tak různě se tře a užívá si to. Do zrcadla už si nepamatuju jak moc se vystavuje, ale co si velmi dobře pamatuju je pozice, kdy si klekne k mojí hlavě, takže mám její kundičku přímo před nosem. Nádhera. Po chvíli mi při tom earjobu špitne ať se otočím a já se nemůžu dočkat co přijde dál. No, přichází pořádné GFE, opět. Tře se, hraje si s kulkama, pérem a tak různě pohoňkává, ale vždycky ví, kdy má přestat, aby to neskončilo příliš brzy. Co jsem ještě nezmínil je to, že Lily velmi ráda kouká do očí. Což mi přijde neuvěřitelně sexy a strašně mě to rajcuje. Chvilku to takhle pokračuje a já to nevydržím a pokládám si jí na záda. Připravuju si ji nejdříve rukou, u toho líbám různě po těle a pak se přesouvám dolů a ochutnávám. Zas a znova. Úžasný. Po asi 5 minutách práce mi svírá hlavu stehnama tak, že mi skoro upadne a u toho se cuká. Takhle to proběhlo asi 4x během 10 minut a pak mi sama odtlačuje hlavu, že už nemůže 😀 Chvilku takhle ležíme a Lily vypadá hodně blaženě, říká mi, že to bylo super a že ji ani nefunguje mozek 😀 Každopádně samozřejmě oplácí službu a ptá se na pozici jakou bych chtěl. Já tentokrát zvolím objetí bok po boku. Chvilku pracuje rukou a za chvilku je vymalováno i u mě. Pak jen tak ležíme ve vzájemném objetí a povídáme si a je to prostě hezký. Pak sprcha, utření, rozloučení a já smutně odchází, že už je konec.

Do shrnutí napíšu to, že je to fakt super holka, s kterou si čas užijete. Opakování silně zvažuji a pravděpodobně na něj časem dojde. Když se totiž řekne GFE, tak tohle je přesně to, jak si představuji, že by to mělo vypadat.

Lily-image1-min-2.jpg Lily-image0-min-0.jpg Lily-image5-min-1.jpg

5 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx