Erotické masáže Praha

Jasmina- Masáže Luxury Grand

Ahoj.

Přidávám recenzi Jasmíny z Luxury. Má jich tu spoustu, ale i tak zasdílím svojí zkušenost.

Vstup a komunikaci se salonem jsem popisoval už v minulé recenzi na Kiaru. Čekání před salonem (činžákem) pár minut.. Po vpuštění dovnitř Jasmína otvírá. Je to malá brunetka kolem dvaceti let, fotky sedí,  tmavší typ, štíhlá,  má hezký oči, první dojem super. Od začátku je jasné, že umí být komunikativní. Oblečená je v civilu a sekne jí to.

Jsem poslán do sprchy, s Jasmínou si dám společnou. Odchází pro olej a po chvilce přichází a přidává se ke mně. Už jsem u ní jednou byl a dokáže být celkem ukecaná, minule jsem měl povídavější náladu, teď si povídat moc nechci 🙂 Jasmína se mi přizpůsobí a sprcha probíhá bez mluvení, nastavuje se ke mně zády vystrkuje na mě zadek a přitom mi ho honí, sprcha od ní je ve velice sexy duchu

Po 10  minutách ve sprše jdeme na futon. Pouští živější muziku, kterou má ráda. Dráždit dokáže už tím, jak si polévá olejem tělo a kouká na vás při tom do zrcadla. Pak následuje body to body, které je super s hezkými  výhledy, příjemně fouká do ucha, poškrabká drápky a věnuje se i intimním partiím.

Otočka zhruba v půlce. Na zádech celkem divoká jízda, nastavuje se v různých pozicích, lehne si vedle bokem, obráceně, mám její nohy u hlavy a ona je rozevře a udělá nůžky. Jízda na koníčka. Její ruční práce je dobrá. Nechá se hladit dole. Polibkům na tělo se nebrání. Po finiši lehké domazlení a jdeme na společnou očistnou sprchu. Platba v Luxury je až po masáži, což dělá lepší dojem než platba před.

Celá masáž je velmi dobře sehraná show.

Kdo chce masáž od mladé hezké holky, která je profesionálka ve svém oboru, u Jasmíny to najde.

  •  erotická masáž
  • 60 minut
  • cena (1900) plus 100 dýško ( teď koukám, že zdražili na 2100)

https://tapky.info/?4226,jasmina-luxury-grand-605-958-304-605958304

  • hodnocení recenze
  •  (super,dobrá)

jasmina_15-1.jpg jasmina_12-0.jpg

4 4 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
6 srpna, 2024 03:37

Ano, profesionální masáž je vystihující. Akorát přes hlasitou hudbu si nejde moc pokecat. Škoda snad jen, že nedělá ani líbání, ani další věci, Každopádně top masáž i vzhled.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx