Erotické masáže Praha

Blanka – Secret Place

Objednání na ten samý den trochu komplikovanější, několikrát se posouval čas a jednou mi operátorka dokonce sama volala. To si myslím, by se stávat nemělo, pokud objednávám přes whatsapp.

Ale nakonec v dohodnutý čas zvoním v Moravské ulici a po chvilce mi přijde otevřít Blanka. No první dojem nic moc, v obličeji se mi nelíbí a oblečená je, jako když jde vynést odpadky, ale to je zřejmě v tomto podniku záměr.

Na pokoji objednávám pussycat a piss a rovnou i platím. Jelikož na pokoji je celkem tma a na peníze nevidím, tak rozsvítím vypínačem, který je hned vedle na zdi. Blanka odběhne s penězi a cestou zhasne. No rozsvítím znovu, protože nevidím ani, kam si položit oblečení. Jakmile se vrátí, opět zhasne 😀 Celkem zajímavá hra, kterou jsem nepochopil 😀

Blanka mě posílá do sprchy – chápu, že společnou nenabízí vzhledem k velikosti sprchového koutu a ani Blanka není drobná květinka. Je to asi ukrajinka, ale česky umí dobře. Salon se mi nelíbí, nepůsobí tak čistě jako jiné, ale jsem tady kvůli dobrým recenzím na Blanku a její piss, který probíhá na futonu a ne ve sprše jako všude jinde. Ještě se zeptá, jak si to představuji, tak říkám, že to nechám na ní, že klidně může i v poloze 69.

Po sprše uléhám na břicho a jsem překvapený, že masáž od Blanky je moc příjemná. Je to spíš takové hlazení, ale velmi dobře střídá různé rychlosti a fakt se mi to líbí, i když už se samozřejmě těším na otočku.

Ta přijde celkem brzy a můžu si Blanku líp prohlédnout. Jak už jsem psal, v obličeji to není můj typ, prsa má spíš menší v poměru ke zbytku těla a povislejší, fotky na webu jí rozhodně spíš přidávají. Ale kvůli tomu tu nejsem. Za chvíli se přesouvá do 69 a já si můžu hrát s jejími velkými pysky. Po chvíli přijde i piss a ten je naprosto bezkonkurenční. Víc k tomu psát nebudu. Každopádně mi přišlo, že to definitivně prolomilo ledy a Blanka si to už fakt jen užívá a nemáte pocit, že to dělá kvůli penězům. Udělala se ani nevím kolikrát. Tohle podle mě fakt hrané být nemohlo a nebo by měla sedět na Oscarech místo na Vinohradech. Za mě naprostá spokojenost.

Rychlá očistná sprcha, pusa na rozloučenou a ven. Myslím, že hodinu jsme přetáhli. Opakování určitě možné.

GFE: 9/10

Druh masáže: pussycat + piss

Délka masáže: 60 minut

Cena: 2400  + 500 Kč

Link: Blanka – Secret Place – 606 566 696 – 606566696 – Tapky.info

Hodnocení:

 (super,dobrá)

IMG_6254-min.jpg

2 2 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
23 července, 2024 13:37

Kdy jsi za ní byl? Už dlouho jsem ji neviděl v rozvrhu.

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx