Erotické masáže Praha

Stella – Rabbit hall

Tak i já jsem po přečtení recenzí neodolal a navšítivil jsem údajný zázrak ze Staropramenné jménem Stella. Má docela plno, takže objednání až na několikátý pokus. Dorazím na místo a tady to začíná:

Mix masáž 60 minut / 1 800,-
https://www.tapky.info/?4495,stella-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Otevřela mi v obličeji poměrně obyčejná slečna, z čehož jsem byl lehce zklamaný, ale za to nejspíše může fakt, že jsem si podle recenzí představoval něco co mi navodí takový ten ,,wow“ efekt. Nicméně slečna úsměv od ucha k uchu, pusu na tvář a než se naděju, tak mě odvádí na pokoj. Zeptá se na pití, nechá mě se svléknout a hurá do sprchy. Bohužel jsem nedostal zrovna pokoj s vlastní, takže musíme přes chodbu, což nebylo úplně příjemné. Vlezeme si do sprchy a začíná lehká omývačka a pak šok. Stella se ke mě z ničeho nic natiskne na vzdálenost, že by si jeden řekl, že se chce líbat. Dívá se mi do očí a začíná ho pomalu, ale intezivně mydlit, pak se otočí, dá si ho mezi nohy a začne imitovat sex, ale způsobem, že to působí opravdově… No po chvíli kapituluju a Stella se usmívá a očividně spokojeně nás ještě umyje a podává ručník. Pošle mě napřed a zatím suší potopu. Jediné co, tak na některé klienty může být až přehnaně komunikativní 😀 Prakticky celou hodinu nezavřela pusu. Mně to nevadilo, ale věřím, že na někoho to může být moc.

Lehám si na břicho a čekám… po chvilce přijde a bez otálení začíná masáž. Ta je poměrně příjemná, nebojí se přitlačit. Po klasické masáži začíná B2B a tady slečna opravdu ví co dělá…nastavuje se, klouže no prostě pecka. Škoda jen, že kolegy dole si prakticky nevšímá. Velí otočku a začíná rodeno. Jestli jsem si před chvílí myslel, že jisté partie ignoruje, tak teď je to pravý opak. Strká mi prsa do obličeje, koluže s ní po mě tak, že je fakt cítít (nemyslím čichem 😀 ) No je to skvělý. Pak přichází její legendární poloha… strčí si nohy pode mě aby ho měla výš a začíná smyslně… ani bych to nenazval honěním, ale spíš masáží. Po chvíli si lehne vedle mě a nastaví mi jí kousek od obličeje a sama mi na ní navede ruku se slovy že chce taky… no nevím jestli se zadařilo, ale minimálně to dost slušně zahrála. Potom jde na všechny čtyři a kapituluju podruhé. Ještě chvilku ležíme, příjemně si povídáme a pak hurá do sprchy. Věřím tomu, že by byla schopná ještě jednoho čísla tam 😀 alespoň chvíli vypadalo, že se o to snaží. Bohužel nás vyrušilo zaklepání na dveře. Takže osušení, oblečení, zaplacení a ahoj.

Sečteno podrtženo. Vzhled na první pohled nijak oslnivý, ale rozhodně ošklivá není. Prsa pěkné, do ruky moc příjemné. Masáž úplně skvělá, rozhodně zvažuji opakování.

Hodnocení:

STella5-1.webp IMG_98491-0.webp

5 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx