Erotické masáže Praha

Jasmína – Rabbit Hall

Rabbit Hall – Vinohradská. Otevřela mi přímo Jasmína. Říkala, že je z půlky Egypťanka, snad tam nějaké arabské rysy jsou, ale byla tak zmalovaná, že těžko říct. Odvedla mě na pokoj, nabídla něco k pití, zeptala se jestli sprchu sám nebo společnou, samozřejmě společnou. Skočila pro olej a šli jsme do sprchy.

Jasmína má krásné přírodní trojky, proti Češkám a holkám z bývalého Sovětského svazu takové měkčí na pohmat, ale tvarově krásné. I kůži má takovou jinou, měkčí. Bříško pěkné, zadeček by mohl i hezčí, možná kdyby víc cvičila… Celkově postavička pěkná. Má nějaké menší tetování, piercing nemá, byť v bradavkách by ji určitě slušel. Mluví výborně česky, je tu snad i narozená. A je dost ukecaná, i při masáži si chtěla pořád povídat…

Sprcha v podstatě jen očistná, byť péro mi umyla důkladně. Pak klasicky na matraci na břicho. Vybral jsem si body to body, Jasmína ale stejně začala ruční masáží nohou a pak i rukou, až pak mě začala masírovat prsama. Taky po mně jezdila svejma dlouhejma nehtama a trochu si i v této poloze hrála s koulema.

Otočka. Na zádech mi taky trochu masírovala nohy rukama, pak už se vrhla na to body to body. Opět jen prsama, ale bylo to fajn, střídala různé polohy, chvilku dala i titjob, pak si mi sedla na břicho a honila mě za zády. Jen poloha 69 nebyla, škoda. Uměla dobře odhadnout, kdy už budu a změnit akci a oddálit to. Na kundičku si sáhnout nechala, ikdyž se úplně nenastavovala, jako některé jiné masérky. A prsa mi vyloženě cpala do pusy, přitom ale nic nedělala, asi čekala, až mě to přestane bavit. Stříkám ve 42. minutě, já teda na hodiny nekoukal, ale Jasmína se rozhodla, že už je čas. Za mě teda zbytečně brzo.

Pak jsme klasicky leželi a kecali. Na závěr ještě společná sprcha, čisté očistná. Obléknout, zaplatit a pusa na rozloučenou. A pozvánka, ať přijdu příště zase. Potěší;-)

Doporučuji vyzkoušet jako „exotiku“. Já opakovat nebudu. Přesto hodnotím pozitivně.

„Masáž tělo na tělo“, 60 min, akčních 1900 Kč + nějaké dýško
https://tapky.info/?5059,jasmina-rabbit-hall-774-910-918-eroticka-masaz

13_jasmina.jpg

5 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx