Erotické masáže Praha

Vanessa – Candy

Druh masáže:  B2B
Délka masáže: 60 min
Cena za masáž: 2000
link: https://www.tapky.info/?5118,vanessa-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

Tentokrát jsem si k návštěvě vybral Vanessu. Pokukoval jsem po ní již nějakou dobu u králíků a tak jsem se rozhodl to zkusit. Po příchodu na mě na recepci čekala Vanessa s úsměvem na rtech. Společná sprcha nabídnuta, přijata a provedena velmi kontaktně, důkladně a pozorně. Na lůžko jsem šel už patřičně naladěn.

Vanessa je masérka s neuvěřitelným talentem a hlubokým porozuměním toho, proč na masáže chodíme. Od samého začátku jsem cítil, že jsem v dobrých rukou. Její přístup byl neuvěřitelně procítěný a zároveň velmi osobní. Vanessa si nechala říct, co se mi líbí a co na mě funguje. Po otočce si hned nasměrovala moje ruce na svá prsa (evidentně její signature move) a rozjela se velmi cílevědomou a evidentně mnohokrát vyzkoušenou technikou až k úspěšnému konci.

Celkově mohu říci, že masáž od Vanessy byla jednou z těch lepších, které jsem vyzkoušel. Pokud hledáte masérku, která vám poskytne velmi příjemný zážitek, tak Vanessa je tou pravou volbou. Vřele doporučuji!

vanessa-8-2-0.webp vanessa-5-2-1.webp

1.2 5 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Admin
Famed Member
18 července, 2024 20:23

Za me slaby, zkus se trosku vic rozepsat priste o samotne masazi. Tohle je takovy univerzalni mustr, ktery muzu napsat za tri minuty na kohokoli … proto za me zatim bez listku …

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx