Erotické masáže Praha

Molly- Infinity spa

Ahoj.

Další recenze je na Molly z Infinity spa, u které jsem byl začátkem června. Zvolil jsem jí, protože jsem chtěl zkusit masérku s většíma prsama.

Před masáží jsem si zkrátil čekání v pizzerii, která je poblíž salonu.. Dvě minuty před objednanou hodinou zvoním u činžáku na zvonek, vpuštěn jsem až tak po pěti minutách, myslím, že jsme se potkali s dalším kolegou..

Jdu do schodů, dveře vpravo, otevírá Molly. První dojem dobrý. Je vyšší, černé dlouhé vlasy, postava plnoštíhlá s výraznými boky, dojem mi kazí jen přifouknuté rty..

Odvádí mě do pokoje. Domlouváme se na masáži body to body na 60 minut. Během toho slyším, jak ostatní masérky něco hlasitě křičí přes chodbu a dobře se baví.. Molly se odchází připravit a já čekám na pokoji. Asi trochu natahuje čas, zase čekám několik minut. Po příchodu mě odvádí naproti pokoji do sprchy. Byl jsem zvědavý na kvalitní sprchu ala Candy shop, jak tu ostatní píšete ). Nakonec to bylo jen takové osahávání, párkrát mi na něj sáhla, nechala si pohladit prsa, žádný větší náboj to nemělo.

Na pokoji ulehám na břicho. Molly se svléká a naolejuje si krásná prsa a břicho, měli jste pravdu, v zrcadle vypadá jako bohyně. Masáž na břiše je celkem nápaditá, soustředí se na penis, hráz, umí se dobře přitisknout, dát polibek, vystavit se do zrcadla, je tam od všeho trochu. Jsem příjemně omámený. Otočka cca v půlce. Po otočce se po mně párkrát sklouzne, honí mi ho mezi jejími prsy a nakonec si na mě sedá a v poloze na koníčka a imitaci soulože se po krátké době udělám. Masáž na zádech ale trvá celkem krátkou dobu, tak 10 minut..

Když si to znovu přečtu, vyznívá to celkem pozitivně. Celkový dojem je ale takový, že tomu něco chybělo, krátká čas na zádech, znaky natahování času.. Z ukrajinských holek na masážích mám dojem, že mají tu práci trochu u prdele. Byl jsem zatím jen u čtyřech, tak jsem měl třeba jen smůlu, píšete tu na ně často dobré recenze..

Takže nakonec uplně nevím, jak Molly hodnotit,špatné to nebylo, ale něco tomu chybělo.. 6/10

Krásný tělo pro mě neznamená vše..

Hodnocení recenze

  •  (průměr, nic moc)

 

molly_001-0.jpg molly_003-1.jpg

3.3 3 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
17 července, 2024 20:46

Také mám ten pocit, že ukrajinky na to kašlou stále více. Buď mají hodně kšeftů, nebo jsou přetáhlý….být celé dny zavřená a nedělat nic jiného…asi je to už moc nebaví. Také mám pocit, že to dost urychlují…….

18 července, 2024 16:20
Reply to  Robert1

Já bych něco podobného netvrdil, a to tvoří masérky z Východu (UK, Kazachstán,… ne vždy vím přesně) většinu mých návštěv.
Možná to ale vylepšuje můj výběr, pokud to lze vyčíst z rozvrhu, tak NEDĚLÁM rezervaci slečny, která dělá třetí, čtvrtý den v kuse, nebo je 10-12 hodin v rozpise

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx