Erotické masáže Praha

Kiara- Masáže Luxury Grand

Ahoj.

Posílám další recenzi. Tentokrát na Kiaru z Luxury.

Byl jsem u ní v červnu. Na tapky.info jsem koukal, že není aktivní, přitom před návštěvou jsme na ní četl dvě recenze, nevím, kam to zmizelo. Každopádně na webovkách salónu je aktivní a je i rozepsaná v rozvrhu.

V předešlé recenzi někdo psal, že využívá prvky tantrické masáže a to mě zajímalo.

Salon se nachází v Žitomírské ulici v činžáku. No pro mě to není úplně ideální, po zazvonění musím několik minut přešlapovat před vchodem, byl jsem zde několikrát a pokaždé je to podobné.

Jdu dovnitř, dveře hned od vchodu vlevo. Otevírá Kiara, je to vyšší, hezká, sympatická brunetka, je v civilu, nečekejte žádnou nalíčenou sexbombu, je to přirozený typ. Věk na webu určitě sedí.

Po domluvě masáže (beru na 1 hod body to body) jdu do sprchy sám, tentokrát společnou nevyžaduju, i když by nebyl problém. Po sprše přichází Kiara hned, žádná prodleva není. Lehám si na břicho na futon. Začíná masáží nohou a hýždí. Trochu jsem čekal masáž typu tantrické, to jsem se ale spletl, je to spíš takové roztírání oleje. (tantrická mi vlastně přijde jen relaxační hudba, kterou k masáži pustila ) Přišlo mi, že na nohou strávila dost času, na intimní místa v poloze na břiše doteky žádné. Potom se přesune do čela futonu, za mojí hlavu a začne mi masírovat záda, zase je to takové roztírání oleje a říkám si, jestli to nebude nuda.

Po otočce cca v polovině si lehne vedle mě a začíná mi ho jemně honit. Postupně zjišťuju, že se dotykům dole nebrání, začínám jí hladit dole a začínáme se vzájemně mazlit. Stimuluju jí poštěváček a líbám prsa, hezky u toho vzdychá. Vystřídáme v tomhle režimu pár poloh, pocitově je to jako předehra s milenkou nebo kamarádkou na sex, nakonec kapituluju na její břicho. Prohodíme ještě pár slov, do sprchy jdu sám, pak platba a loučíme se.

Přes počáteční nudu na břiše nakonec masáž dopadla dobře- za mě spokojenost.

Shrnutí:

Kiara-2-1.webp Kiara-1-0.webp

3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx