Erotické masáže Praha

Kaja- Rabbit hall

Ahoj.

Píšu vůbec svojí první recenzi. Na erotické masáže jsem chodil v minulosti a žádnou recenzi jsem nenapsal. Minulý rok jsem se k této zábavě vrátil a říkám si, proč se nepodělit o své zážitky.

Návštěva Kaji proběhla začátkem května. Byl jsem na pobočce ve Vinohradské. No z lokality a rušné ulice jsem uplně nadšený nebyl. Po zazvonění jsem vpuštěn dovnitř a jdu po schodech dolů, kde jsou již otevřené dveře. První dojem z Kaji ( vizuální) je fajn, v obličeji se mi líbí, ale jakmile začne mluvit, je na ni znát, že nemá dobrou náladu, a říkám si, jestli jsem neudělal chybu..

Na pokoji klasicky domluva na druhu masáže. Beru erotický mix  na hodinu. Společnou sprchu nevyžaduji, během sprchování přemýšlím nad tím, jestli to bude průšvih nebo ne..

Po sprše ještě musím několik minut čekat, než Kaja přijde. Po příchodu ulehám na břicho a Kaja si sundavá župánek, poprvé ji vidím nahou. Na svůj věk (dle webu 29?) má štíhlou postavu, na břiše ani gram tuku, očividně se o sebe stará. Masáž na břiše byla celkem příjemná, Kaja má jemné ruce, umí se přitulit, nastavit do zrcadla. Tato část se nesla v relaxačním duchu, takže ze mě trochu opadly obavy o průšvihu ( bohužel jen na chvilku).  Často se tady v recenzích píše, jestli se masérka věnovala intimním partií už na břiše. Jestli si to dobře vybavuju, Kaja se na břiše na tyhle oblasti moc nesoustředí.

Asi v polovině času otočka na záda. Kaja se po mně párkrát sklouzne a pak si mi sedá na břicho, zády ke mně, takže vidím její štíhlý zadeček.. No a teď Začíná s rychlým honěním, přičemž na to jde dost tvrdě, zřejmě to chce mít rychle za sebou.  Na to mě to bohužel nefunguje, tohle si fakt neužívám a jak byla masáž na břiše jemná, tak tohle je úplný opak. Nakonec se jí podařilo mě udělat, ale nějak extra jsem si to neužil. Po masáži vypadala, že z ní spadlo napětí, začala mluvit a byla příjemnější a sdílnější. Dozvěděl jsem se o ní, že to nemá v zivotě zrovna lehké. To mě samozřejmě mrzí. Na mě působila unaveně, vyhořele. Na masážích vůbec neřeším, jestli jsou nebo nejsou zákazy dole.. Chodim se tam jen pomazlit, pro chvilku intimity, erotiky, relaxace. Z toho tady bylo hodně málo.

Možná někdo namítne, že jsem bral jen masáž erotický mix. Ano. Ale tady by se za pár stovek navíc za body to body zřejmě víc intimity a smyslnosti dostat nedalo.

V souhrnu příjemná chvilka na břiše a pak jen na zádech  frontální útok, čas ani nevím, jestli byl dodržen. Po tom průběhu mi to bylo celkem jedno. Nakonec dávám průměrné hodnocení, ale s přivřenýma očima.

ps. úplně jsem nepochopil to obrovský černý dildo na stolku v předsíni

 

 

 

 

 

kaja_01-1.jpg Kaja_new-2-0.webp

3 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx