Erotické masáže Praha

Sakura – Fantazie Massage

Po pár marných pokusech se mi podařilo objednat k Sakuře, která je dle pozitivních recenzí, zaslouženě hojně navštěvována. A tak jednoho letního odpoledne mířím ke dveřím domu na známé autobusové zastávce. Vpuštění téměř okamžité a ani čekání při vstupu do podzemí nebylo dlouhé.

Prvotní pocit je wow, Sakura je opravdu velmi pohledná, míry, věk, vše sedí a odpočátku mám pocit, že jsem přišel za gejšou. Zaplouváme do nejbližší místnosti a já neváhám a k pussycat přikupuji líbání. Přijímám nabídku společné sprchy, slečna na chvilku mizí, ale než našteluju ve sprše vodu, je zpět. Sundavá šaty a je to další wow, nádherná postava, krásná prsíčka akorát do ruky… a ihned je velmi kontaktní a přítulná. Líbání už ve sprše, dotyky povoleny a dokonce vyžadovány všude… nádherná sprcha. Po přesunu na matraci ulehám na břicho a Sakura rozjíždí masáž, u nohou se dlouho nezdržuje, příjemně mi namasíruje zadek, záda a přichází první várka klouzání tělo na tělo, polibky na krk, proplétání prstů, nastavuje se do zrcadla. Není to žádná super propracovaná sestava, ale spíš je to o co nejbližším kontaktu, užívám si to a těším se na otočku až se i já zapojím.

Otočka přichází tak po 20min, už žádné zdržování u nohou, ale rovnou hlazení na správných místech a klouzání po hrudi, Sakura ovšem rychle postupuje čím dál tím výš, až mi doslova dosedá na obličej. Užívám si doslova božský pussycat, kdy na mě kočkou sedí, propíná se a zaklání, hladím jí ty nádherný prsa a jazykem pracuji. Netuším jestli jsem skóroval, ale podle toho jak tekla a zvukového projevu, to možná nebylo daleko. Pak si ji ještě pokládám na záda a pokračuju v dalším laskání jejího pokladu. Ta druhá část vlastně už nebyla moc o masáži 😀. Konec proběhl za stálého líbání příjemnou ruční prací. Sakuru musím pochválit, protože i když už nezbývalo mnoho času, věnovala mi i pár minut toho příjemného přitulení se, když je po všem. Druhou sprchu jsem dal sám, protože čas se už opravdu naplnil.

Pokud máte touhu užít si trochu exotiky a bojíte se, že by to mohl být věkový ojeb, tak tady opravdu nemusíte. Dostane se vám krásné mladé asijské dívky s nádherným tělem, která o vás bude pečovat přesně podle vašich přání. Já rozhodně budu opakovat, což jsem zatím udělal pouze jednou a ještě nevědomky 🙈

Pussycat, 60min, 2400,- + líbání 700,-

https://tapky.info/?5049,sakura-fantazie-massage-770-199-109-eroticka-masaz

Hodnocení: 😀 super

5.webp

3 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx