Erotické masáže Praha

Kamila – matahari salón

Nikdy a nikam nic nepíšu ale o tento zážitek se jednoduše musím rozdělit.

Minulý týden jsem se rozhodl zajít si na erotickou masáž do Matahari salónu. Když jsem procházel nabídku masérek hned mi padla do oka Kamila. ( musím říci že se mi líbí ženy plných tvarů) a i proto jsem se do Kamily „zamiloval“ a hned jsem posílal rezervaci. Potvrzení o rezervaci přišlo téměř hned a už zbivalo ji v neděli potvrdit a v pondělí vyrazit za krásnou Kamilou. (A to jsem ani netušil co mě čeká)

V pondělí jsem vyrazil do salónu, po vstupu mě přivítala pani/slečna recepční s úsměvem a po mém oznámení že jdu za Kamilou mi řekla ať se poradím že Kamila hned přijde.

Kamila opravdu téměř hned přišla s okouzlujícím úsměvem. Na sobě měla Krásné letní šaty  a moc jí to slušelo.  Přivítala mě a řekla ať jdu za ní.  Když jsme přišli k jejímu pokoji ještě se mě zeptala jestli si nechci před masáži odskočit a pak už mě zavedla do pokoje.

Pokoj byl malí ale útulný, příjemné vyhřátý s tlumeným osvětlením.  Kamila ještě nastavila příjemnou hudbu a šli jsme na to.

Pomalu jsme se svlékly a já prvně uviděl kamiliny překrásné křivky. Musím říct že Kamila má krásný pevný zadek,dokonalá velká prsa, okouzlující úsměv a uhrančivé oči.  Vlasi si stáhla do drdolu a šli jsme do sprchy.  Kde jsme se vzájemně umili. Důkladně ale jemně mi umyla penis i skoulema a byla to slast, zvlášť, když já jsem se věnoval jejímu dokonalému poprsí a zadku.

Poté co jsme se osušili si mě položila na futon, na břicho.  A začala mě potírat horkým olejem a jemně mě masírovat od kolečku prstů na rukou, přes krk a záda, zadek i s neznámí doteky na Krulich a penisu až po prsty na nohou. (Klečela vedle mě a já mohl pozorovat v zrcadle ty její nádherný prsa – úžasný pohled) přitom jsme si povídali jako starý známí kteří se nějakou dobu neviděli

Po lehkém začátku si na mě sedla tak aby měla lepší přístup pro pokračování.  Jakmile si sedla a já ucítil jak mi na zadek tiskne tu její kundičku a třemi sní o zadek zalila mě vlna neuvěřitelně touhy, poté se na mě položila a začala po mě jezdit a masírovat mě prsama a já byl z každého pohybu v nebi. Po nějak chvíli přišla otočka na záda. Wau ten pohled byl skvělí. Opět mě I sebe navázala olejem a začalo něco neuvěřitelného. Cítil jsem každý kousek jejího božího těla (ne jen prsa a kundička) jak mě vášnivě masíruje když mi penis vzala mezi prsa a pěkně si s ním začala hrát (bože to byl pocit) po nějaké chvíli extázi si sedla mezi mé nohy a přitáhla si mě tak abych měl zadek o něco víš a mohla mi udělat masáž prostaty, nejprve mi ji masirovala jen tak lehce z venku a přitom si hrála s ptákem a koulema. Po chvilce mi jemně ale s vášní strčila prst do zadku a rozjela masáž prostaty na plno a s tím mi ho i vášnivě honila. Byla velmi jemná ale zároveň i neuvěřitelně vášnivá. Po nějaké době (nelze říci jaké) vyndala prst a jednou rukou se dále věnovala penisu a druhou my masirovala koule.  Při tom se kemne více přiblížila abych si i já mohl hrát s tím jejím dechberoucím poprsím. A poprosila mě abych ji je pevně masiroval a nezapomněl na bradavky. Mile rád jsem jí poslechl a ona začala slastne vzdychat.

Ke konci když si lehla vedle mě a stále mi honila ptáka a masirovala koule mi pošeptala můžu i do jejího klína a jemně ji hladit kundičku. A jen jsem se jí dotkl začala ještě více slastně vzdychat. Byl to neuvěřitelný pocit.

Po konci masáže jsme se opět spolu šli osprchovat, kde jsme se vzájemně oplachli a ještě se chvilku věnovali jeden druhému.

Po osušení jsme se oblékli, Kamila mě políbila na rty a šli jsme spolu na recepci kde jsem zaplatil. Kamila mě ještě políbila na tvář a doprovodil mě až ke dveřím, kde jsem jí řekl že se určitě nevidíme naposledy a ona mi řekla že se bude moc těšit.

Neuvěřitelný zážitek.

Název masáže: body to body + prostata

Délka masáže: 60 minut

Cena masáže: 2300 Kč + 500 Kč

Odkaz: https://tapky.info/?1735,kamila-matahari-salon-773-164-811-773164811

Hodnocení: 🙂(super,dobrá)

Za mě spíš úžasná

1000024511-0.jpg 1000024509-1.jpg

3 1 vote
Hodnocení recenze
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
16 července, 2024 17:49

Ten pravopis, to je prostě v prdeli!
To bude asi ta masáž prostaty…

16 července, 2024 23:05
Reply to  Vrabec v hrsti

Spíš bych to viděl na AI…. 🙂

17 července, 2024 00:06

analfabet intelligence?

17 července, 2024 09:22

Protože pan František píše hrubky i v diskusi s adminem, tak to bude jeden z nás, nadržených lidí.
(Nikde jsem o tom nečetl, ale tipuji že jazykové modely hrubky spíš nedělají a překlepy už vůbec)

5
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx