Priváty v Praze

Nicol – Nicol Praha Privat

Na privátě sem nebyl poměrně dlouho, tak sem se rozhodl trošku přiostřit z masáží. Po dlouhém brouzdání netem sem si vybral Nicol- vzhledově můj typ, recenze taky nebyly zlé.

Domluvení den předem přes Whatsapp, odpovídala svižně. Přišel sem na domluvené místo, napsal sem, téměř obratem sem dostal instrukce, jak se dostat do domu. Má pronajatou garsonku v centru, v budově, která slouží najspíš hlavně ke krátkodobým pronájmům.

Uvítala mě ve dveřích, velice vkusně oblečená- podpatky, punčochy, průsvitné body a na tom nějaký župan. Tak by to mělo vypadat.

Vzhled: hnědé oči, hezký obličej, hodně zkérovaná- fotky jsou vyretušované, pro což mám pochopení. Prsa opravdu takový 4-5, silikony. Pusa nenapíchaná, řasy umělé, neuvěřitelně bílé rovné zuby.Relativně hubená, v tom fotky nelžou, ale vychrtlinu nečekejte. Celkově moc hezká, v baru bych se za ní určitě otočil.

Uvítala mě, rovnou platba, dostal sem ručník a pádil sem si to do sprchy. Pak sem se vrátil s ručníkem obmotaným okolo pasu a domlouvali se co bude dál. Jelikož sem si objednal hodinu, tak nebylo kam spěchat. Navrhla ze začátku masáž- souhlasil sem. Od začátku zajížděla hluboko mezi nohy, což mám velmi rád, jak jsem psal v jednom z předchozích příspěvků. Ona zůstávala stále oblečená. Po chvilce otočka a po cca. 20minutách se zeptala, jestli popojdeme dál- na orál. Souhlasil sem. Orál s gumou, kvalitní práce. Odložila si body a zůstaly ji akorát ty punčochy. Při orálu sem ji jezdil i rukou dole, ale dovnitř vstup zakázán. Po cca. 5 minutách první kapitulace. Sama předem avizovala, že můžeme víckrát, což nebývá rozhodně standartem.

Pak sem skočil do sprchy, vrátil sem a my mohli jít na druhé kolo. Ruční práce, šprcka č. 2 a byla na mě. Vyměnili jsme několik poloh, byla super. Samotný sex. trval cca. 10-15min, její výkon i občas hlasitý, pak sem z vedra už nemohl, tak sem poprosil, aby mě dodělala pusou. Jinak při sexu doteky včetně makčkání prsou dovoleny. Ona by možná chtěla pokračovat, ale mě to ke spokojenosti stačilo. Do pěti minut hotovo.

Celkem tedy parádní dva orgasmy, šel sem do sprchy, oblíknul sem rozloučil a šel pryč z bytu. Čistý čas door 2 door 50 minut. Samotná akce trvala řekněme 40-45 minut. Uplně v pohodě.

Závěrem bych to zhodnotil, jako nadprůměrnou akci a finančně mi to vlastně dává větší smysl, než nějaká b2b masáž. Připlatíte si pár stovek a máte to v plný parádě. Ale zase chápu, že né vždycky je chuť na sex a něco „dělat“ 😀

IMG_0599-576x1024-1.jpeg IMG_0595-576x1024-0.jpeg

5 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx