Erotické masáže Praha

Stella – Rabbit Hall

Druh masáže:  B2B
Délka masáže: 90 min
Cena za masáž: 2800
link: https://tapky.info/?4495,stella-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Rozhodl jsem se pro návštěvu u Stelly a musím potvrdit, že všechny pozitivní recenze na ni nejsou přehnané.
Stella je velice milá a komunikativní už od prvního pozdravu. Její pozitivní energie a živost byly zřejmé od samého začátku, což mi okamžitě zvedlo náladu a rozptýlilo ostýchavost.
Stella má původ z východní Evropy, ale česky mluví na výbornou, má nádherné černé vlasy a velice se mi líbila – oči, obličej, postava, všechno bylo skvělé. Už ve sprše jsme si dobře pokecali a atmosféra byla velmi kontaktní a mazlivá.
Líbilo se mi, jak se Stella snažila zjistit, co mám rád a co ne. Nebála se ptát a během masáže se skvěle přizpůsobila mým přáním. Masáž na břiše byla příjemná a výhled v zrcadle byl perfektní. Stella se postarala o to, aby to vypadalo, že si to také užívá. Během masáže jsem se cítil naprosto skvěle.
Když jsem se otočil na záda, bylo to ještě lepší. Stellina masáž byla jednou z nejlepších, co jsem kdy zažil. Povahově i vzhledově mi skvěle sedla a překvapila mě novým prvkem, který jsem jinde nezažil – úžasnou polohou, kdy si vsunula kolena pod můj zadek a hezky si ho vsunula mezi její krásná prsa – tam už vše vzalo strmý vzestup.
Pak už následovala další společná sprcha, kde mi ho lehce laškovně pohonila a následně hurá ven s polibkem na tvář mezi dveřmi. Celkově mi bylo se Stellou moc hezky, rozhodně doporučuji a těším se na další návštěvu .

stella_051-1.jpg stella_014-0.jpg

3 4 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
11 července, 2024 23:56

Pěkná recenze, mám podobnou zkušenost. Myslím, že Stella je i nejvtipnější masérka, kterou jsem na masážích potkal. Byl jsem v lednu a opravdu jsme se hodně nasmáli. Současně je i dobrá herečka, předváděla mi svádivé scény jak z pornofilmů a bylo to současně vtipné i sexy 😀 .

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx