Erotické masáže Praha

Eva – For you/Tiffany

Salon For You byl původně ve Varšavské ulici na Vinohradech. Teď se přesunul do ulice Na Bojišti. Upřímně je ten salón nic moc, ale občas se tam najde nadprůměrně pěkná ukrajinka. Tuhle masérku tam chvíli inzerovali, ale nakonec jsem jí našel na úplně jiným webu massageerotic, kde inzerují Žitnou ulici, ale nakonec mě stejně poslali do ulice na Bojišti.

Co se týče příchodu, nemám to tam moc rád, protože pokaždý co tam přijdu, tam kouří nějakej vrátnej z dopravního podniku naproti a čumí přímo na ty dveře, skoro jako kdyby se tim bavil. Dokonce jsem zkoušel se na 5min někam projít a pořád tam stál, tak jsem se na něj vysral a prostě zazvonil. Přišla pro mě Eva, rezervaci jsem neměl. Je to hezká drobná blondýnka, má super postavu a docela i prsa. Fotky stopro sedí. Je hodně mladá, myslím že 19. Řekla mi, ať jdu dolu po schodech a sama odjela někam výtahem. Dole mi pak otevřela zase ona, hezký kouzlo. Přišel jsem a nabídli mi ještě dvě další masérky. Upřímně byly vzhledově tak o dvě třídy horší než tahle Eva, takže jsem si vybral jí. Zeptal jsem se na rozdíl mezi masážema. Bylo to celý nějaký spletitý. Normální masáž je bez doteků, body2body se tě dotýká ona ale ty nemůžeš a erotic mix je kombinace všeho a můžeš asi i dotyky.

Dovedla mě na pokoj a řekla mi, ať počkám. Pak odešla a venku jsem slyšel jak odbavuje jiný zákazníky. Čekal jsem asi 5 minut a už jsem měl docela nervy. Přijde mi, že v těhle podnicích musí člověk pořád někde na něco čekat.

Pak pro mě přišla a odvedla mě do sprchy. Do sprchy šla (myslím) se mnou, ale vím, že jsme měli společnou sprchu i po tom a mám nějakou amnésii. Na pokoji mi řekla „máme moc málo času lehni si rovnou na záda“. To jsem docela uvítal, že se mi nesnažila masírovat achillovky a šlo se rovnou na věc. Má parádní prsa, velikosti cca 3, a jak je malinká, tak to na ní vypadá dobře. Zadeček taky super, kterej na mě hned vystrčila a vzala mi ruku a dala si jí na něj. Začla rovnou masírovat vnitřky stehen, a potom péro. Seděla na mě a semtam pusinka na tvář, takže GFE přístup určitě byl. Nejlepší pozice byla když si na mě sedla a roztáhla nohy, takže jsem jí koukal přímo mezi nohy a honila mě rukama za zády. Docela jsem si to užíval, ale pak řekla, že už nemáme čas a musí mě udělat. Mám pocit, že předchozí kolega psal o tomhle salonu to stejný. Bohužel byly hodiny na stěně zaseklý a nemohl jsem zkontrolovat. Těsně před orgasmem se přerušila hudba a vycákal jsem se za zvuku iphone budíku, kterej nechala hrát ještě asi 2 minuty při tom, co mě otírala. To nebyl úplně nejvíc relaxační moment. Sprcha po masáži byla, i mě pomohla otřít záda, atd.

  – Celkově bych dal dobrá. Vzhledově se mi fakt líbila, má i pěkný chodidla. Ale je tam potenciální podezření na ojeb o čas (?). Tak na to bacha.  Ale v tomhle podniku asi nic překvapivýho.

Masáž Erotic Mix. 30 minut. 1600kč.

IMG_2400-1.WEBP IMG_2401-0.WEBP

3 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx