Erotické masáže Praha

VANESSA – REDBED

Od začátku to bylo nějaký zvláštní. Původně bylo v plánu zajít do Redbed a vyzkoušet Lizu, která tou dobou měla pár suprových recenzí. Objednávací systém na webu žádný, naopak inzerují, že lze přijít bez objednání. Ceny ale docela slušný, ne vyhnaný na maximum jako v jiných salónech. Vybranou jsem měl tzv. sweetcat, což je docela decentně přejmenovaná pussycat; no uvidíme, zda je v něčem rozdíl. Funguje jim SMSkomat, WhatsApp a Telegram, což z posledního je jasné, vo co go. Jako první zkouším SMS, zda je Líza v termínu volná; prý není, ale okamžitě na WhatsApp přichází náhradní foto nabídka dalších dvou masérek. Váhám a dávám si timeout na odpověď. Asi za 2 hodiny info, že Líza skutečně bude (možná přijde i kouzelník). Souhlasím, bookuju termín a přichází připomínka, abych v den ráno ještě potvrdil. V den masáže potvrzuji, a vida, zpráva, že Liza je nemocná, ale bude k dispozici Vanessa. Pátrám na webu, žádná taková tam není. No co, už s obtížemi parkuju a mířím k salónu. Vchod podle návodu předchozího návštěvníka nalezen a je pootevřený, asi větrání v horkých dnech. Recepce luxusní, děžúrná hovoří slovensky s ukrajinským přízvukem, jinak mrtvo jako krematoriu. Předplácím (hrozný zvyk) masáž a piju colu, když přichází dívčina, ani si mě nevšimne, zdraví se s recepční a mizí kdesi v hloubi salónu.

Nicméně za cca 3 minut je zpět v župánku, zdraví; takže skutečně nějaká Vanessa, podává ruku a odvádí mě o patro níže do rozsáhlé, dobře vybavené masérny se sprchou vevnitř. Svlékám se, jdu do sprchy a dívám se, jak se Vanessa připravuje a padá mi čelist. Slečna cca 25 let, prsa vlastní cca 3,5 až 4, pevný držáky, ale postava vytvarovaná do velký parády; takže hup ze sprchy ven a na postel.

Masáž na břiše začíná lehkým dotykem těch skvělých prsou na zádech, kousnutím do ucha a sdělení – Jdeme na to? Žádný masírování extra dolních, horních končetin či zad; začíná tak, že nohy mám za hlavou, prsa na zádech, jednu ruku mezi nohama a druhou masíruje nohy. Pak otočka, roztáhne mi trochu nohy a pipinou jezdí nejdřív po jedný a pak po druhý noze. Trochu mi bere krk, ale po chvíli ztrácím přehled, v jaké poloze se vlastně nachází. V ten okamžik mi sáhne po ruce a vloží mi do dlaně jedno ňadro; no kdo to má vydržet.

Po cca 15 minutách velí k otočce, posadí se na mě a přejíždí si pipinou po kamarádovi a opět si bere ruce na prsa. Tohle bych dlouho nevydržel; otáčím ji na záda a masíruji nejdřív ty krásný kozy a pak i pipinu. Zákazy žádný takže teď si beru její ruku já a dávám jí do ní svého kamaráda. Začíná fungovat systémem – jemně mě ho mni; je vidět, že to prostě umí. Dáváme polohu 69 vedle sebe a začínáme se věnovat sobě navzájem. Já přidávám klitoris a ona pytlík s koulema. Ztrácím představu o čase a Vanessa to otáčí na mě, nastrčí mi číču (btw dost ušatou) před obličej a začíná dole dělat něco, že po chvíli prosím o zpomalení. Je vyhověno a cca po 10 minutách končíme oba úplně vyčerpaní; já s kvalitním vycukáním. Sprcha s umytím zad, vzájemným utřením a oblékání; celkem asi 70 minut dohromady.

Venku pátrám, koho mi vlastně na masáž nabídli, když Redbed žádnou Vanessu nemá; řešení je nalezeno podle fotek i jména – zápůjčka z cukrátek; s tímhle jsem se setkat poprvé, ale vůbec si nestěžuji; naopak. Fotky jí jednoznačně ubírají, je to prostě skvěle stavěná kost.

Shrnuto, smajlík vynikající, doporučení určitě ano, opáčko po čase.

Sweetcat masáž; 2500.- ; 60 min.;

https://www.tapky.info/?5118,vanessa-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

vanessa_0111-1.jpg vanessa_0211-0.jpg

5 2 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx