Erotické masáže Praha

Stella – Infinita Spa

Prostor: První návštěva v Hálkově. Popis jak vstoupit dovnitř by mohl být lepší, jestli si to dobře pamatuji, tak tam jsou dva zvonky co odpovídají, ale neřeknu na který se má zvonit, bo jsem zazvonil na oba.

Bude to kratší a přímější recenze, nemá cenu se nějak dlouze rozepisovat a popisovat. Když si to tak porovnám zpětně s recenzemi, tak buď se změnila, nebo to byl někdo jiný. Údaje odhaduji že odpovídali, češka to taky nebyla, tak jsem nepojal žádné podezření že to není ona.
Z vizuálního hlediska musím zmínit kačeří pysky. V recenzích to nikdo nezmínil, ačkoli se to většinou řeší, tak předpokládám, že to klidně bude i novinka. Měla několik větších znamének, jednu na stehně. Předpokládám že to by mohli vyvrátit nebo potvrdit předchozí návštěvníci.

Společná sprcha před i po, naprosto v pořádku, jak taky někdo zmiňoval, účast v cukrárně je poznat. Následné dění bych shrnul jako snahou dostat se na časový konec, nikoli že by se pokoušela o nějaké rychlé vyvrcholení. Byly tam občasné záblesky, ale celá masáž byla hrozně mdlá a bez energie.
Ocenil bych moje poprvé s polohou kdy na mě ležela celou vahou, penis si dala mezi stehna, stiskla a honila pohyby celého těla. Po větším počtu masáží člověka překvapí, když holka předvede něco, co od masérky ještě nezažil.

Nakonec byla nejslabší pasáž pussycat. Nazval bych to že bylo přistoupeno až za 5 minut dvanáct, tedy nic náznakem co je popisováno v předchozích rezenzích. A bohužel musím konstatovat, že po konci jsme si rozhodně neřekl, že je škoda, že to trvalo tak krátce (skoro bych si tipl, že si toho byla věděmo). Nebyl vyholená, ba bych řekl ani upravená, vůni a chuť bych spíše definoval jako zápach.

Možná to co píšu vyznívá až moc přísně, ale nikdo holky nenutí pracovat kdykoli a nebo poskytovat pussycat kdykoli. Zejména když se v Infinity domlouvá až na místě s masérkou.
Při psaní recenze mám unikátní pocit, ji vidím ještě hůře než při odchodu. Zejména když si k tomu člověk čte ty předchozí recenze a v posledních dvou je jak byla voňavá a jednou hladce oholena a v druhé se omlouvala za čárku a ještě se na vlastní iniciativu oholila do hladka.

60 minut  Pussycat 2400
https://www.tapky.info/?4596,stella-infinity-spa-603-373-881-603373881
 (špatná, propadák)

IMG_2709-683x1024.jpeg

4.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx