Diskuze

Co si klienti představují pod pojmem GFE?

Chtěl bych se zeptat všech zkušených masážníků, hlavně těch pražských, co konkrétně si představujete pod pojmem GFE?  Když se v recenzích často objevuje, že masérka a její GFE prvky byly na vysoké úrovni nebo nulové? Patří tam podle vás hlazení, mazlení, líbání nebo je to pro vás především o komunikování s masérkou?

Píšu proto, že jsem se zde nedávno ptal na masérku Andreu z Ostravy, zda je u ní nějaké GFE a teď se dívám, a salón udělal rovnou novou GFE masáž 😀 to snad ani v Praze není přímo s takovým názvem, a jen si nejsem jistý zda salón a přímo masérka budou chápat, co znamená GFE.

Tady je přímo popisek z jejich webu:

NOVINKA !!!

Vyzkoušejte novou službu Masáž GFE ( girlfriend experience) s naší empatickou masérkou Andy

V hloubi duše všichni toužíme po někom, kdo nás bude mít rád a bude se o vás starat. GFE masáž Vám může poskytnout právě to – starostlivou a láskyplnou přítelkyni na dobu masáže. Je to jako mít někoho, kdo vás skutečně chápe a o koho se můžete opřít. A to vše bez závazků a s tím, že to pocítí nejen vaše DUŠE, ALE I TĚLO. Zažijte hlubší spojení pomocí emocionální a fyzické intimity s romantikou a maximální citlivostí. Lidé potřebujeme mít blízký vztah s ostatními lidmi, to je přirozená lidská touha. Neváhejte ji v našem salonu USPOKOJIT. Tato služba je vhodná pro nezadané.

Co vy na to? Jak chápete GFE, a jak by se taková masérka měla chovat? Díky za jakékoliv podněty.

5 1 vote
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Ladik
30 června, 2024 16:12

Za mě v souhrnu GFE zahrnuje to, že od první do poslední vteřiny návštěvy máš ten reálný pocit, že masérka je tady jen pro tebe a že se ti plně věnuje. Tudíž od samotného vřelého uvítání s úsměvem a energií po celou dobu masáže, kdy nenuceně komunikuje, po ty fyzické věci jako mazlení, hlazení, líbání na krku, uších a dalších místech (při sympatiích klidně i francouzské polibky), prostě jako bys trávil hodinu s milenkou kromě samotného sexu. Ten umí některé zkušené maserky dokonale imitovat.
Co si čtu recenze z Prahy, tak dokonalé pro vzájemné první poznání a prolomení ledů je využití společné sprchy, kde jste v rovnovážné pozici, začít poté až v pozici na břiše není třeba pro konverzaci z mojí strany úplně top, když se s masérkou nevidím face2face.
Proto třeba když vidím, že Relax nabízí GFE masáž, tak první co by měla být samozřejmost, je alespoň nabídka takové sprchy, a potom záleží.
Není to jednoduché ani pro samotné masérky tuto službu nabízet, když nevite kdo přijde, když přijde nějaký sympoš třeba v podobném věku a je tam nějaká chemie, tak věřím že to jde samo, ale může přijít 60letý smradlavý pupkáč, a dělej mu GFE že 😀
Je to daň za ten výdělek no, my z pozice chlapů masérů bychom asi taky rádi dělali GFE jen štíhlým voňavým ženám do 35 let 😀

Ladik
30 června, 2024 16:16
Reply to  Ladik

Ještě bych podotkl, že k tomu patří i detaily, jako je žádné odbíhaní slečny před masáží (nenachystala si olej atd), nebo dokonce behem masáže, nachystání hudby před masáží (ne že si ulehnete a slečna 5 minut hledá něco na youtube), a úplně nejhorší věc, dívání se do mobilu a kontrolování zpráv nebo případě hovor (to je na okamžitou otočku a masáž se slevou). Prostě od první do poslední vteřiny to musí vypadat, že jste na celém světě jen vy dva a nic jiného neřešit. Celkem těžké, ale zažil jsem to, ale v Praze, v Ostravě ne.

30 června, 2024 20:38
Reply to  Ladik

Sice mi neni 60 ale jsem pupkáč:) a GFE se mi dostávává vždy dost 🙂

1 července, 2024 07:36

Pro me je GFE to, ze maserka perfektne zahraje roli tvoji pritelkyne. Je tam pro tebe, to ale znamena taky, ze umozni doteky vsude, polibky idealne taky vsude a dovoli vse co v dane sluzbe nabizi, mile se na tebe usmeje a celkove z ni cisi kladna energie. Takovych maserek jsem par zazil v ruznych vekovych kategoriich.
Proste musis mit z ni pocit, ze te rada vidi, pokud porad nekam odbiha, tohle nedovoli, tamto nedovoli, tvari se jako kakabus, tak to neni GFE.

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx