Erotické masáže Praha

Blanka- Secret Place

Dodělávám resty z posledních měsíců a jedním z nich je za mě i zhodnocení erotické masáže, která proběhla cca. 2 měsíce zpátky.

Je večer, cca. 7pm a já přemýšlím, co s načatým večerem. Možná to spousta z Vás zná, kdy sedíte nad inzertními portály a pořád se nemůžete rozhodnout kterou volbu uskutečníte. Tady se mi to bohužel protáhlo a měl sem totální rohodovací paralýzu. Až v 9pm sem konečně napsal na Whatsapp Secret Place, podniku s kterým sem neměl zkušenosti. Výměna pár zpráv a bylo mi řečeno, že jsou volné Daniela a Blanka. Tak sem sáhl po Daniele na desátou.

Tak příjdu na Moravskou (vstup skoro naproti baru Bulerbyn), chvilku čekám, až mi příjde otevřít zrzavá dívka, která se představí jako Blanka. Říkám si, že v pohodě, asi to je jenom nějakej personál, nebo recepční, protože byla oblečená hodně „casual“- nějaký džíska, tričko… Uvítá mě do sklepního prostoru pokoje a že se mám svléknout a šup do sprchy. Tady sem začal zjišťovat, co se opravdu děje, že jsem se objednal k Daniele. Blanka mi to odkejvala a možná mi ani nerozumněla- východní přízvuk, čeština jakš takš… Pak sem dal sprchu, lehl si na matraci a chvilku na to příšla opět Blanka a tentokrát nahá. V tom mi došlo, že se teda tý Daniely asi nedočkám. Na druhou stranu už sem ležel nahatej, tak ji říkám že to je v pohodě. Too late for otočka 😀

Vzhled: upřímně, vůbec to není můj typ. Ale 100 lidí, 100 chutí, takže vzhled hejtovat nebudu. Po zpětném prozkoumání jejího profilu musím říct, že fotky jsou sice real, ale udávaných 176cm určitě nemá. Prsa povislá, nepevná, přesně jak na fotkách. Věk +- sedí. Nějaký to kilčo navíc oproti fotkám určitě také bude. Nejhezčí na ní byly její černý nehty- trošku delší, příjemně s nima pak škrábala.

Samotnou masáž sem si moc neužil, bazálně se mi prostě nelíbila a nedokázal sem se pořádně uvolnit, i když snaha se jí nedá upřít. Hodně se lepí, když sem byl na zádech, občas zajela během první části masáže až mezi půlky k penisu, za což uděluji velký plus- to například v Angels nedělaj. Ale tím pozitiva asi končí. Zavřel sem oči a mechanicky se nechal po otočce udělat.

Když to na závěr shrnu, tak bohužel mínusy převažují nad plusy a je z toho smutný smajlík. Ten ale nejde jenom za Blankou (kdybych hodnotil jenom jí, tak dostane neutrál, protože nemůže za to, že se mi nelíbila. Mohla to ale vylepšít lepším outfitem ze startu…) ale za celým salónem. Takže toto hodnocení berte komplexně. Co se dá ale zlepšit:

  • salón nevypadá nejlíp, rozhodně jeden z těch horších kde sem byl. Je vidět, že majitel do něj rozhodně neinvestuje
  • když jdu na erotickou masáž, tak očekávám, že mi přijde slečna otevřít v nějakém aspoň trošku erotickém outfitu. Rozhodně ne casual! A přitom stačí župan, pod tím erotické prádlo, nebo tak něco. Já třeba tohle maximálně ocením. Když ale příjde holka jako z nákupu v Tescu, tak to je fakt špatný…
  • rozhodně zlepšit komunikaci mezi operátorem/operátorkou a masérkou. To se prostě nemůže stát, že se objednáte k jedné masérce a dostanete někoho jiného!

Závěrem bych rád dodal, že i když mě udělala, tak při odchodu sem regulérně zvažoval alternativu, že půjdu na druhé kolo do nedalekého bordelu- Neon, abych si zlepšil apetít. Tam sem nakonec nešel, protože sem nechtěl mít večer za bůra 😀

B2B
60 minut
2200

https://www.tapky.info/?4709,blanka-secret-place-606-566-696-606566696
Hodnocení

 

IMG_6255.jpg

2 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx