Erotické masáže Praha

Terezka – Infinity Spa

Objednání přes WA den dopředu, relativně bez problémů, chtěl jsem Terezku, protože podle fotek se nedalo odolat;) Vybírám Infinity Mix na základě recenze, že v klasice nemůžete lauter nic a ani nic moc neobdržíte.
Na 16:00 nebylo volno a nejdřívější následný 18:00 což akceptuji s dodatkem, že 2h předem potvrdit a bude mi sdělena adresa.
Dle pokynů potvrzuji a místo činu u I.P. Pavlova takže jak už bylo zmíněno, dole zvonek pak modré dveře, díky recenzím jsem byl už dopředu připraven na sprchu na chodbě a né v pokoji ale co už.
Přicházím 2min před ať nekomplikuji ostatním účastníkům příchod/odchod a po chvíli jsem vpuštěn dovnitř. Za dveřmi jsem přivítán anglicky s tím jestli mám rezervaci tak, že ano a přichází první zmatky. Na 18:00??? U koho? U Terezky. Jooo? Ahaaa,… zmatky využívám k návštěvě WC a po vyřešení už mě vítá v ručníku slečna s tmavými vlasy a jsem trošku překvapen že to není jako z fotek ale třeba se to pod ručníkem schovává.
Jdeme tedy na pokoj, máš mix – víš co to obnáší? Ano. Takže co bys chtěl připlatit? asi nic, budu spokojen i tak. Ok takže 2200 předem…(fakt to kazí dojem), tady máš ručník, chceš sprchu sám nebo společnou? volím sám ať to je rychleji a užiju si to nádherné tělo a když tak po akci dáme společně a bude na to prostor. Zavede mě tedy přes uličku do sprchy a čeká před dveřmi aby jsme se nepotkali s ostatními.
Otevírám tedy a na pokyn přecházíme do pokoje – ano je tmavý jak zmiňují ostatní, moc toho neuvidíte:-D Pokyn k ulehnutí a sundává ručník, sedá si vedle mě a chce pustit music… nemám signál, počkej chvíli, odběhne a po chvíli to hraje:) V tom šeru nevypadají kozičky ani jako kůzlátka … ne počkat není to tím šerem. Fotograf je kouzelník, dobrý grafik ale spíš se jedná o úplně někoho jiného:( Hlavně proto dnešní recenzi píšu aby případní další slintalové jako já neodcházeli zklamaní.
Ale co už jsem sprchnutý, ležím třeba to bude stát za to i tak. Holka jinak pěkná, mladá, věk je asi jediné co může sedět.
Horký olej na záda a šíji a začíná hlazení, bohužel už to dál nedošlo, myslel jsem že to je jen začátek a prohladila mě až k B2B, kdy se natřela celá a začalo se jezdit. Kůzlátka nic takže hrudním košem nějaká masáž proběhla a v průběhu pár vtipných okamžiků při reklamách na YT… pardon, opravdu se omlouvám .. je mi to celkem fuk ale chci nějaký zážitek, po druhé i třetí reklamě si odsedne aby to fixla a pouští nejspíš od někud jinud protože další Alzák už nebyl:-D
Otočka na záda a že si to tedy pořádně prohlédnu když doposud nic… no nebylo moc co, sedla si tak ať dosáhnu velice nekomfortně a z výrazu šlo vidět, že to je cíl. Když se dívala na mě tak strojený úsměv jinak otrávená, GFE factor -35, po rozetření, pohlazení jde na B2B zepředu a dojem stejný, bez zájmu, bez zápalu, povinnostně. Pak jde tedy asi do finále a začíná se věnovat hlavním partiím (dle mého odhadu strašně brzo) takže kvituju že to bude asi protahovat ve stylu skoro, btb, skoro, btb final. Jenže když se nedařilo a šlo vidět že už to chce mít za sebou tak nabídla jestli chci ať si přesedne do 69 tak, že samozřejmě! Kočku přitiskla na hruď tak že tam vlastně nebyla .. ne že nebyla odvaha ani sáhnout, ale prostě se nebylo ani kam podívat. Takže veškeré snahy se zdály být marné, kamarád dostal impulzy z mozku že to je prostě dojeb a fáákt se mu nechtělo. přesedla tedy opět ze strany, a oživovala mrtvolu, za mě zcela nezkušená pracovnice ale musím ji nechat že se aspoň nevzdala a nakonec to dokončila. Pak bez pauzy hromada kapesníků …. po marné snaze se omluvila že se musí jít umýt a čekám až se vrátí. V hlavě pořád dojem, že to musí být max 40min a že asi bude pokračovat případně druhé kolo. No vrátila se a jestli se jdu sprchovat .. tak udiveně řeknu že jo a že mě třeba vydrhne … v tomto případě asi moje chyba a budu věřit že měla v hlavě můj požadavek z první sprchy že chci sám, že to nebylo FuckOff běž už. No po důkladné samoočistě se jdu obléct, rozlučka a za dveřmi čumím na hodinky 18:54…

Celkové hodnocení – holka na webu dle mého neexistuje a vždycky se najde nějaký alter, slečna udělala jen co musela a chtěla to mít co nejdřív, zkušená určitě není a zapálená také ne. Za mě rozhodně opáčko nehrozí, podnik mě taky neoslovil a kdybych měl extra potřebu tak opravdu jen možná zajdu za Lili, původní Chloe z Nirvany, protože když jsem při čekání procházel nabídku tak jsem ji spatřil ale už jsem byl objednán k top modelu z webu, na který jsem byl fakt natěšen.

PS: Dosud jsem radši zkoušel novinky a hledal dobrodružství … ale po téhle zkušenosti to vypadá, že je lepší jít tam, kde jste spokojeni:)

  • Název (druh) masáže – Infinity Mix
  • Délku masáže – 60min
  • Cenu za masáž – 2200 s heslem Nové Infinity (jinak 2500)
  • Hodnocení recenze: (špatná, propadák) – jako asi jsem fakt horší neměl:-D

https://www.tapky.info/?5141,terezka-infinity-spa-603-373-881-603373881

IMG_2752-842x1024-0.jpeg IMG_2751-1024x898-1.jpeg

4.7 3 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
28 června, 2024 20:30

Terezka, to začíná být v Infinity prokleté jméno. 😅 I když ta moje měla alespoň svoje fotky, tohle je jasnej fejk jako bejk. Jinak s Lili opatrně, dole taky no-go zóna. 😏

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx