Erotické masáže zbytek ČR

Ostrava: Natálka – Studio Relax

Na konci loňského roku jsem oslavil pátý křížek mého věku a protože mám rád erotiku a kamarád mi doporučil erotické masáže, tak jsem od dubna začal chodit do těchto salónů, případně k sólo masérkám a chtěl bych přispět svými zážitky.

Nejčastěji jsem navštívil a byl spokojený ve Studiu Perla, ale protože má nyní nějakou odstávku webu a recenzi bych bez toho nemohl dokončit, tak začnu zážitkem zkraje června, který je – bohužel – o dost horší.

Do Relaxu a konkrétně ke slečně Natálce mě nalákaly nejenom její fotografie, ale taky její popisek, „jsem mentálně, věčná optimistka s úsměvem na tváři a velkým smyslem pro humor, dokážu se plně vcítit do tvých pocitů a navodit erotickou atmosféru, na kterou jen tak nezapomeneš.“

Objednání na erotickou masáž proběhlo v pořádku, salón je v klidné části Ostravy blízko hokejové haly a dobrým parkováním. Zvoním u branky a asi za minutku mi otevírá přímo Natálka. Zde nastává první ne příliš pozitivní moment, slečna vypadá hodně unaveně a nevyspale, a zatímco třeba v Cherry nebo především v Perle (ať už Linda, Tiffany nebo Veronika), slečny srší energií a vřelým přijetím od samého začátku, tady to tak absolutně není.

Přivítání je celkem chladné, ale říkám si, že se to třeba během masáže zlepší. Odcházím do sprchy, zde bych vytknul, že nebyl nikde po ruce žádný pánský sprcháč, to mi přijde jako velký nedostatek.

Po příchodu zpátky je Natálka už nahá, uléhám na břicho a začíná masáž. No masáž – spíše hlazení a mazání olejem než nějaká větší masáž. To asi celkem promíjím, pořádně zatlačit umí asi jen polovina masérek, které jsem zatím navštívil a nechodím tam primárně kvůli tomu.

Otočka je nezvykle rychlá, možná po 15-20 minutách, a Natálka rovnou začíná masírovat můj rozkrok. Nevím zda jsme si nesedli, ale oční kontakt po celou dobu je téměř žádný, po většinu času se dívá jinam nebo má zavřené oči, jak tady někdo psal v diskuzi, přišlo mi, že je duchem někde mimo a i takhle zblízka vypadá hodně ztrápeně. Přišlo mi to, že chtěla tuhle masáž jen nějak přežít a zprvu to bral i trochu osobně, ale když to tady napsal i někdo jiný, tak je to asi nějaký trvalejší jev, že takhle probíhá více jejích masáží, bez energie.

Natálka se snaží po mě trochu klouzat svým tělem, jediná kladná věc je asi, když po mě přejížděla svou kundičkou, to bylo příjemné, tady si akorát nejsem jistý, jestli to už není moc, protože ten kontakt byl fakt hodně těsný, asi ještě více než u některých holek v Cherry a to je co říct.

Asi 10 minut před koncem začíná poslední fáze, bohužel pro mě ta nejvíce erotická část to není, je to takové strojové honění bez zájmu, ale nějakým způsobem se povede. Ihned po výstřiku rychlé utření, taky by to chtělo chvíli počkat, ale asi je ráda, že to má za sebou – a já vlastně taky.

Závěrečná sprcha, zaplacení a odcházím s rozporuplnými pocity, tohle bylo fakt špatné, ačkoli holka je to sympatická, věk 26 +- sedí, nevím zda by to třeba v tom dubnu bylo lepší, ale teď bych řekl, že to je masérka z donucení a že to je hrozně poznat.

Název masáže: Erotická masáž

Délka masáže: 1 hodina

Cena: 2100 Kč

Odkaz: tantricka-masaz-ostrava.cz/fotogalerie/

Hodnocení: 🙁

Natalka2-1.jpeg Natalka-0.jpeg

3.8 5 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Mladynornik
29 června, 2024 18:08

Já u Natálky nikdy neměl problém, i když je pravda, že už je to asi dva měsíce co jsem byl u ní naposled. Vždy byla komunikativní, trochu ztřeštěná a erotická masáž proběhla podle mého přání. Možná jste si fakt nesedli nebo řeší i jiné věci než masáže, a to prostě nejde na povel jen tak vypnout.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx