Priváty v Praze

Emma – Balbinova

Domluva par hodin dopredu bez problemu pres WA. Po zazvoneni chvilka cekani, ale nakonec jsem se dostal dovnitr. Prvni rychla kontrola vse ok. Stihla blondyna, udaje +- odpovidaji az na vek kde bych odhadoval minimalne +5.

Platba 2000/hod. ptal jsem se na libani, ktery ma napsany na webu, ale to rekla ze nechce, takze dalsi veci jsem ani nezjisoval. Rucnik ok, odchod do sprchy kde jsem cekal snad 5 min nez zacala tect tepla a pak navrat na pokoj kde uz cekala.

Zalehli jsme na postel a prislo prvni zklamani kdyz jsem poznal ze kozy ma od doktora, coz moc nemusim, ale zase mela celkem dost pekny bradavky ktery ji dobre reagovali, takze aspon neco pozitivniho. Zbytek taky v poradku, zadny tetovani, bricho plochy, zadek peknej vse pevny.

Jak jsem se priblizil ke krku tak zacala mluvit a ucitil jsem neprijemny oder z pusy, takze jsem byl rad ze jsem neplatil za libani a zacal se bat co je dole. Tam nastesti vse ok, takze jsem sel na lizani. Zacalo to slibne, ale po par chvilich me prerusila, ze je tam strasne citlivat a dalsi kecy. To me dost skazilo naladu, takze si zizala zacala stavet hlavu.

No co s ni delat, tak jsem ji oddirigoval at ho postavi, sice to trvalo, ale dokazala to. Koureni s gumou pro me nic moc, ale to je spis muj problem. Zadny prihonovani nebylo a strkala si ho rozumne hluboko.

Nasedla na kone a vyhled to byl fakt luxusni, ale zase par minut a pohyb prakticky zadny, za to pindy jak ji ma citlivou. Citil jsem ze to pujde brzy do haje, takze jsem ji pretocil na zada a udelal jsem vse pro to abych to aspon zdarne zakoncil. To se i pres neustale kontroly gumy a nataceni do blbych pozic podarilo.

Mel jsem toho dost a uz by stejne nevstal takze jsem to po cca 40ti min zabalil. Celkově krasna holka, ale potenciál nevyužit. Ojebává jak muze, takze zazitek nahovno. Pokud ji chcete jen bezmilosti nalozit tak mozna jinak bych volil jinde.

https://www.tapky.info/?5139,emma-balbinova-734-807-789-734807789

P.S. tou dobou mela jeste fotky dohněda na kterých neni nic videt, ty dalsi bych si dovolil tvrdit ze jsou jeji takze je prikladam.

rsw_600cg_truem-1.webp

5 1 vote
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Hans90
29 června, 2024 00:17

Emma worked a short period at Club Holy a couple of months ago. Stated age 26, real age around 40. She did the same scam there. Doesn’t want to fuck at all only talk. She is always in pain and sensitive everywhere. Warning!

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx