Erotické masáže Praha

Lily – TANTRA CLUB

Jak si udělat radost po opravdu náročném dni. Pátral jsem v recenzích a nabídkách a vzhledem k tomu,že jsem dojednával narychlo,volil jsem Lily,která byla v ten čas volná. Asi hříčka osudu,ale teď vím,že nic lepšího mě ten den ani nemohlo potkat.
Domluva přes chat Telegram trochu s delší odezvou,ale nakonec všechno domluveno a využívám i akci na přídavek minut k masáži.
Vstup do klubu označený v ul.Lužická decentně,nelze ho však minout. Lily si mě vyzvedává do pár minut. Sestup do suterénu,kde je příjemné přítmí a prostory celkově působí pěkně. Následuje pusa na tvář a moc milé přivítání s úsměvem. Už tady jsem začal tušit,že to bude fajn. Lily je sice z UA,ale rozumí bezvadně česky.
Domluvíme pití,sprcha je na pokoji(pro mne plus) sice samostatně,nijak mi to však nevadí. Lily odskočí pro věci,za chvíli je zpět v černém župánku,který jí opravdu sluší. Po ulehnutí na futon už se můžu kochat jejím štíhlým tělíčkem a sledovat jak začíná šibalsky rozehrávat oční kontakt.
Masíruje prý krátce. Není to však absloutně znát. Má opravdu talent a ví co máme rádi. Masáž začíná od nohou,bere jí poctivě,při pohleud do zrcadla vidíte,že jí to baví. Musí padnout asi vzájemný sympatie a když se chováte slušně tak je tu fakt pro vás a užívá si to. No už tady je to pecka a to co přišlo po otočce už nejde shrnout do pár řádků.
B2B je oprvadu kontaktní,bez mechanických pohybů. Po chvíli nešlo odolat a domlouváme služby navíc. Je to trochu anděl s ďáblem v těle :). Pokud jí oplatíte její náklonnost užijete si to vzájemně.
Uteklo to všechno moc rychle. Zakončení už bylo jen třešničkou na dortu. Rozhodně doporučuju. Byla by škoda ji zkazit pohled nejen na masáže.

Masáž: B2B 60min + 10 min s kódem „tapky“, čas dodržen

Cena: 2000 +500 extra a něco navíc

https://www.tapky.info/?5101,lily-tantra-club-eroticka-maserka-722-123-111-722123111

Hodnocení: (super,výborná)

IMG_1648-0.jpeg IMG_1649-1.jpeg

3 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx