Erotické masáže Praha

Roxi – Rabbit Hall

Za mě je Rabbit Hall nejlepší salon. Bylo to myslím 2 měsíce zpátky (to byla ještě ta sleva z 1 800 kč na 1 600 kč). Na tuto masáž jsem šel na pobočku do Staropramenné, vstup je velmi diskrétní, zvoneček a pak po schodech dolů. K Roxi jsem původně neplánoval jít, ale měla volno a věřil jsem, že to bude správná volba. Nejdřív jsem byl zaveden na pokoj a pak jsem minutku čekal, než přijde Roxi.

Když přišla, předal jsem ji malou pozornost, což ji velmi potěšilo. Komunikuje moc hezky a dobře se s ní povídá. Když svlékla župan, pochválil jsem ji postavu, načež odpověděla něco ve smyslu, že úplně spokojená není, ale já jsem neviděl, že by bylo něco špatně. V obličeji je moc hezká, je menší a má moc pěkné tvary. Šli jsme společně do sprchy (nikdy nechodím sám), (sprcha byla mimo místnost) a tam byl už i fyzický kontakt. Roxi mě namydlila, pak jemně pohonila, byla u toho na mě moc příjemná, takže mě to dobře nastartovalo. Já si užíval její tělo.

Pak masáž na břiše, ta za mě byla dobrá, věnovala se i místům, kde mě to hodně vzrušovalo. Vzdychání do ucha, to miluju a držení za ruce. Po chvíli otočka a masírovala mě celým svým tělem. Má moc příjemnou kůži a je opravdu jemná a citlivá, což já jsem taky, tak mě to úplně odstřelilo do vesmíru, tento její přístup. Sice těch poloh tolik nevystřídala, ale bylo to velmi intimní.

Nabídl jsem ji, jestli nechce taky namasírovat, že si to zaslouží. Souhlasila, tak si lehla na záda a chvíli jsem ji masíroval, aby zažila také relax. Moc jsem si to užíval, o to víc, když jsem viděl, že se jí to taky líbí. Pak jsme se zase vystřídali, Roxi pokračovala a masírovala mě svým tělem, nastavovala se do zrcadla (bylo tak tedy pouze jedno, což je škoda, na Vinohradské je super, že tam je i stropní) a pohoňkávala. Viděla, že bych byl dost rychle, tak na to šla pomalu.

Když se chýlil čas ke konci, tak se do toho opřela více, hodně vzdychala, obličejem byla velmi blízko mému, masírovala mě svými prsy, stehny a u toho jednou rukou penis. Takhle to chvíli pokračovalo, já už to nevydržel a udělal se. Po utření jsme ještě chvíli leželi a povídali si. Říkala, že má ráda procházky. Konečná sprcha, pak rozloučení, řekla že určitě bude ráda, když přijdu i příště. Moc neopakuji, ale k Roxi bych určitě zavítal znovu, pro ten pocit jemnosti.

Erotický Mix

60 min

1 600 kč (období, kdy byla ještě sleva z 1 800 kč)

https://tapky.info/?4474,roxi-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Hodnocení: Super

IMG_3703-1.webp IMG_3702-0.webp

3 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx