Erotické masáže Praha

Sandy – candy shop masáže

Ahoj všem

Přináším vám svou první recenzi z mojí druhé erotické masáže.

příchod na místo a samotný vstup bez problémů, dovnitř jsem byl vpuštěn chvíli před tím než byla sandy připravená, ale nabídka vody na baru přišla vhod. Musím zoopakovat pochvalu, kterou jsem tady též četl a to možnost prohlédnout si ostatní holky během čekání.

Pokaždé když jdu na masáž tak chci zažít něco nového a právě proto přišla volba na tento podnik a konkétně Sandy, která mi absolutně vyhovovala jak věkem tak postavou. Při příchodu na pokoj následuje klasicky sprcha a pak hlavní program.

začátek na břiše byl lepší než na mé první masáži, Sandy se toho nebála a používala opravdu celé tělo tak aby namasírovala každický kousek mého těla. Po otočce však začíná to nejkrásnější. Člověk si může dosyta užít Sandino mladinké tělíčko a vlastně prozkoumat každý kousek jejího těla ať uz pohmatek tak jazykem.

To co tam se Sandy vzniklo byla krásná erotická show, kterou by si užil snad každý, za mě byla nejlepší ta empatie, bylo vidět že si doteky i celou masáž uživá a že to nedělá jen tak, prostě jí to baví! Zakončení v pozici 69 pak nemusím představovat. Po zdárnem ručním ukončení přichází i super aftercare, kdy jsme měli čas na to si chvilku poležet a pokecat, to mi po takové masáži vždy přijde nejvíce vhod.

typ masáže: Pussycat

délka: 60 min

placeno: 2500

Sandy: https://www.tapky.info/?5011,sandy-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

hodnocení: (10/10) za mě výrazné zlepšení oproti mé první masáži ve studiu Le Velour

Snimek-obrazovky-2024-06-16-165903.png

2.4 5 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
17 června, 2024 00:43

Skoro nic jsme se nedozvěděli…

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx