Erotické masáže Praha

Paula – Masáže Paula

Začnu tím, že masáž u Pauly je nepochybně jedním z nejlepších zážitků, které jsem dosud zažil. Paula se věnuje masážím už delší dobu, což se odráží v její zkušenosti a profesionalitě. Navzdory tomu, že jí je 35 let, vypadá a působí mnohem mladší, odhadem kolem 29 let. Objednání probíhá výhradně přes SMS. Dostupnost termínů může být omezená, jelikož je velmi vytížená – mě objednala až za několik dní. den před schůzkou bylo nutné potvrdit účast. Přesné instrukce a adresu jsem obdržel až po tomto potvrzení.

Při příchodu mě přivítala s úsměvem a okamžitě nabídla vodu s citronem nebo čaj. Bylo patrné, že se stará o pohodlí klienta a rozhodně chápe, že poskytuje komplexní službu. Po krátké konverzaci, kdy jsme si řekli co a jak, mě zavedla do sprchy. Tady již tolikrát opěvovaná společná sprcha s Paulou je jedním z nezapomenutelných zážitků. Sprcha je čistá, teplá a prostorná. Před samotnou masáží proběhne důkladné mytí, kde je vše prováděno velmi jemně a citlivě. A pak je jen na vás, co si naordinujete – zdali nedočkavost a první vrchol hned na začátku, či jestli si vše budete chtít nechat na velké finále. Já osobně jsem zvolil variantu rozdráždění a budování napětí ve sprše , ale vrchol jsem si nechal až na závěr (můžu vřele doporučit).

Pak už se šlo na masáž, která probíhá na matraci na podlaze vedle zrcadla, což umožňuje sledovat každý Paulin pohyb. Paula provádí různé techniky včetně masáže prsama a body-to-body. Během masáže se snaží vytvořit co nejintimnější atmosféru, včetně jemného dráždění citlivých míst a polibků na ušní lalůčky. V případě zájmu jí není cizí i pěkně rajcovní mluva. Zakončení masáže bylo jednoduše nezapomenutelné. Od velmi věrně simulované soulože, po velmi intimní a procítěnou ruční práci.

Po masáži následovala další společná sprcha, kde se opět projevila její pečlivost. Paula mě důkladně umyla a dbala na to, abych byl naprosto čistý. Celý zážitek byl zakončen jemnou masáží páteře, po které jsem se cítil naprosto uvolněný.

Za mě naprostá spokojenost a přesně takhle by to mělo vypadat. Člověk se cítil vítaný a a uvolněný od začátku do konce.

 

Druh masáže: Erotická masáž

Délka masáže: 60 minut

Doba strávená u Pauly :80 minut (na hodinky se skutečně nekoukalo a na vše byl )

Hodnocení: Super

Cena: 2500 Kč

Odkaz: https://www.tapky.info/?1734,paula-masaze-paula-704-473-033-eroticka-maserka

paula_02-1.jpg paula_08-2.jpg paula_01-0.jpg

4 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx