Erotické masáže Praha

Kira – Tantra club

Recenze na Kiru, bude zajímavá. Je to zase úplně jiná holka než Anitka nebo Mia nebo Margo. Kira je velmi laskavá, pozitivní slečna, co má též něco do sebe. Už ani nevim, čim to přesně bylo, ale s Kirou jsem byl taaaak ukecanej od první chvíle, že určitě si s ní dám opáčko.

Ale hezky pěkně od začátku. Když jsem zvonil na malý zvonek v Lužické, musel jsem zvonit 2x. Možná že mě slečna slyšela, možná ne. Nevadí. Vůbec nic se nestalo. Čekal jsem možná jen slečnu s jinými vlasy. Ale Kira je roztomilá a srandovní. Zábavná. Přirovnal bych jí k povaze Margo. Přijde mi, že obě maj něco do sebe a s oběma se lze líbat. Takže pokud by to bylo někdy možné, pak bych si dal obě dvě. Nicméně teď tu budu hodnotit jen Kiru jako takovou. Slečna měla na sobě hezké černé šaty, což k jejím vlasům taky fajnově pasovalo. Co se týká procesu sprchy, tak zatím asi nejpevnější objetí co si zatím pamatuju z TC. To jenom taková milá a vtipná poznámka a detail.

Po sprše, jsem si lehl v klidu na futon a šlo se do akce. Po příjemně teplejší spršce, mi ještě dosušila nohy a velmi příjemně masírovala. Tady jsem se toho už opravdu nebál. Od prvního doteku to bylo fajné. Né nikterak přehnaně láskyplné, ale však to byla jen seznamovací hodinka. Takže žádnou hodinu narvanou emocema a pusinkama, jsem nečekal. Zatím všechny slečny v TC, stojí za okusení. Nebo spíš pokušení? 🤪🥰

Už se mi moc nevybavuje masáž na břiše, ale co mi určitě utkvělo v hlavě bylo, že otočka přišla celkem rychle. Takže masáž na břiše nikterak neprodlužovala. Osobně musím říct, že jsem zastáncem delší pasáže na břiše. Jsou takové případy, kdy masáž na břiše i na zádech je sexy as fuck a celé to skvěle funguje. Tady mi přišlo, že Kira je objímající holka. Doteky povoleny všude a bez problému. Vyjma tedy pussycat. Takže co se týká pokladu Kiry, jen v okolí a na stehnech. Při otočce jsem už cítil, že Kiře je se mnou taky dobře a nic zbytečně nehrotí a nejede na sílu že by mě to nějak extra bolelo. Ba naopak. Užíval jsem si to. Užil jsem si její společnost a toto mladé velmi pohledné kvítko. Co se týká 69, ta byla zatraceně sexy. Poznala že mě baví její prdelka, tak mi začala i v tomto ohledu pomáhat a bylo to kua vzrušující až kamarád začal reagovat a líbilo se mu to. Seč jsem byl den předtím za Miou, tak se Kira kámošovi zamlouvala. Finiš v pohodě, klidu, příjemné přitulení, pohlazení a šlo se na závěrečnou sprchu.:)

Doporučení: Ano
Opakování: Spíše ano

Druh masáže: VIP PROGRAM
Délka masáže: 60 minut
Cena masáže: 2500,- (+extras 500,-)

https://www.tapky.info/?4806,kira-tantra-club-722-123-111-722123111

Hodnocení celé masáže: 😊 (super, skvělá)

unnamed-3-min-0.jpg unnamed-min-1.jpg

1.8 6 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx