Priváty v Praze

Linda – Masáže domeček

Linda: věk 33 let, výška 160 cm, váha 48 kg, vlasy hnědé, oči hnědé, prsa č. 2
Masáže domeček
+420 603 387 410
200/h – klasika bez příplatků
Moje první negativní recenze.S Lindou jsme si moc nesedli.
Lindu jsem viděl při své předchozí návštěvě a protože mi připomínala jednu kolegyni z bývalé práce, příště jsem se objednal k ní.
Popis na Lindu více méně sedí. Je spíše zrzka. Prsa má na svůj věk luxusní, zadek taky dobrej.
Bohužel, co je trochu špatně je software. Jendak mi přišlo, že na mě mluví, jako bych byl retardovaný dítě. Například, když jsem jí chtěl lízat bradavky, řekla „To je za čárkou“. Ptám se, co tím myslí, řekne, že tohle ne.
Připomíná mi něco jako program v myčce na auta. Člověk si něco navolí, zaplatí a pak už je jen zavřenej v autě a kouká jak jede program. Když by chtěl něco upravit má smůlu. Když má štěstí a konkrétní program mu sedí potom super. Když má odlišné požadavky smůla. Chtěl jsem mít rozsvíceno – problém, po přesvědčování nakonec teda, že jo. Než si lehnem, chtěl bych prvně otlapkávačku ve stoje – ona, že bude lepší když se natáhnu, zase přesvědčování.
Podobný přístup se táhl celou dobu, že jsem měl problém ho udržet ve stoje, nakonec jsem se ale udělal. Lehnu si vedle ní, že pokecáme, ona ale mi ho zase začne honit, abychom to prý stihli, že jsem avizoval dvě kola. Koukám na hodinky, máme ještě 35 minut, nevím kam pořád pospíchá. Za dalších 20 minut se udělám podruhé svépomocí. Linda se balí, že jde do sprchy. Už se mi ji ani nechce vytýkat, že ještě máme 15 minut.
Ještě bych zmínil časový ojeb na začátku, kdy měla dobrých 10 minut zpoždění než přišla z sprchy.

https://www.tapky.info/?5128,linda-masaze-domecek-603-387-410-603387410

linda.png

4 2 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
oki
15 června, 2024 12:04

Mám stejnou zkušenost. Úplně jak přes kopírák. Ját to nedal, utnul jsem to hned jak mi ho začala honit no spíš za něj tahat až to bylo nepříjemný. Tak že po pěti minutách konec, vrátila prachy a od tý doby jsem tam nebyl, a to jsem tam občas chodíval asi 20 let ještě za starého vedení.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx