Erotické masáže Praha

Lea – Rabbit Hall

U téhle další recenze musím začít asi tím, že si bohužel sám na sobě uvědomuji, že je čím dál těžší odolávat tomu pokušení. Myslím to tak, že ve chvíli, kdy přijde myšlenka na to, že bych si mohl zase dát nějakou masáž, tak nad tím už tolik nepřemýšlím a jdu rovnou do toho. Což se bojím, že není moc dobrá cesta. Masáže jsem chtěl pouze zkusit, nikoliv na ně chodit pravidelně. Bohužel se mi to začíná asi trochu vymykat z rukou, protože nejsem schopen příliš dlouho odolávat. Ale co už. Patřím určitě do skupiny těch mladších a jsem single, takže jak se říká, musíme si užívat dokud to jde.

No a teď už k masáži. Vybral jsem si Leu z Rabbita. Dle fotek vypadala jako solidní kus a k tomu dělá moji oblíbenou pussycat. Samozřejmě jsem si zde přečetl recenze, které odkazovali na to, že je taková chladná, moc se nekouká do očí a celkově je taková spíše odtažitá. Což jsem bral na vědomí a byl na to připravený. Proto jsem do toho šel. Říkám si: „Jasně, je trochu asi stydlivá, ale podle popisu ostatních jejích technik to bude stejně super.“ No…nechci předbíhat, ale zatím můžu napsat, že to nebyla tak úplně pravda.

Příchod do salonu nemusím popisovat, byli jsme na Staropramenné a poprvé jsem tam dostal pokoj bez sprchy, takže musíme do společné. Přicházím na čas a vítá mě slečna, která na první pohled v obličeji není asi taková, jak jsem si představoval, ale přesto je docela pěkná. O tělu ani nemluvím, to má opravdu perfektní a zpod župánku na mě volají její pěkné kulaté prsíčka. Při přivítání mi podává ruku, ale ani se na mě v podstatě nepodívá. Oukej, na to jsem ready. Prostě se stydí. Sprchu beru společnou, takže jdeme do té společné. Tam nastává takový první náznak, že něco není oukej. Pořád nosem popotahuje jako kdyby byla nachlazená nebo možná alergie? Nevím. Nicméně sprcha byla super. Tím mě docela překvapila, protože se tulí, honí, péro mezi půlky si dala a tak celkově to vypadalo nadějně. Já si ohmatal její cecíčky a prdelku a postupně jsem zkoušel níž, žádný zákaz jsem nedostal, ale nevypadalo to, že by to nějak úplně vyžadovala. Sprchu ale hodnotím relativně kladně, protože byla za mě příjemně erotická a ne pouze očistná. Co se týče nějaké komunikace, tak jsme oba spíše zticha. Jestli se na mě za tu dobu podívala, to netuším, spíš bych řekl že ne. Ale opět říkám, na to jsem byl ready.

Přesouváme se do pokoje a na futon a začíná masáž. Prvně začíná s masáží nohou, pak postupně přechází přes zadek až nahoru. Masáž je monotónní, žádné velké kreace se nekonaly. Tady přichází druhý zvláštní náznak, když k tomu svému frkání přidala i to, že si rukou zakrývala prsa. V podstatě tak, že nebylo vidět nic. Zároveň když masírovala B2B, tak ale tělem byla naštelovaná pryč od zrcadla, takže ani prcinu ani zadeček jsem pořádně neviděl. Že by třeba vyšpulila zadeček do zrcadla, to vůbec. Takhle ta masáž probíhala relativně dlouho a já pořád doufal, že po otočce přijde ta jízda, o které někteří v recenzích psali…. Přichází otočka a Lea se téměř ihned vrhá na frontální útok. Pak na chvilku přestala a přesunula se tak, že po mě jezdila, že jsem měl její kozy u obličeje. Měl jsem pussycat, tak jsem doufal, že mě nechá ji ty kozičky pěkně pocumlat. Taková je teorie. Realita byla taková, že měla opět obě kozy rukou zakrytý a zároveň se pohybovala chytře tak daleko, abych na ní hlavou nedosáhl. Ani rukama, jelikož prsa byla zablokovaná právě tou rukou. Zároveň mi při tom všem stála frká do ucha, jako kdyby ji tekly nudle. Pak opět frontální útok, při němž kapituluji, protože to bylo divoké tempo. A Lea přeci jenom je hezká. Přichází utření a Lea ale hnedka nadále pokračuje v nastoleném tempu. Když ale vidí, že můj frajer nebude hned znovu fungovat, tak zkouší se tak různě kroutit mě na břiše a kdo ví co. Hřebem celé masáže je to, když si mi nasedá kundičkou na hrudník čelem ke mě a zkouší mi honit za zády. Vtip je v tom, že než nasedla, tak si na mě dala ručník, aby nedošlo asi ke kontaktu se mnou nebo co. No prostě bizár. Pak, když už tam měla ten ručník, tak se otočila do 69, kde na mě sice vyšpulila prcinu, ale líznout se nenechala. V téhle pozici nastal druhý frontální útok, kdy se můj frajer trochu sice zmátořil, ale vzhledem k celému průběhu a téměř nulovému erotickému náboji zkrátka nebyl v náladě udělat druhé kolo. Lea honila tak zběsile, že mě to ke konci i trochu bolelo. Nebo ne bolelo, ale rozhodně to nebylo příjemný. A bohužel nebyla ani trochu blízko tomu, aby to podruhé dokončila. Pak jdeme znovu do společné sprchy, která už je čistě omývací a kde Lea blekotala něco o tom, že ji to baví, ale že se zároveň stydí nebo něco takového. Já ji ani přes tekoucí vodu moc dobře neslyšel a ani jsem neměl úplně chuť ji moc poslouchat. Utření, platím a nechávám si vracet, protože to rozhodně na dýško nebylo. A rychle mizím pryč ten zážitek vstřebat.

Jako zhodnocení napíšu to, že to byla fakt velká bída. Oproti masážím, které jsem už zažil, jim tahle nesahala ani po kotníky. Absolutně nulový erotický náboj, služba, kterou jsem si zaplatil se mi nedostala a ještě ke všemu to vypadalo, že je masérka nemocná. Já ani po několika dnech naštěstí nic nechytnul. Nevím, možná jsme si prostě nesedli, což se samozřejmě může stát. Ale je to prostě na prd. Lea je sice krásná, tělo má skoro ukázkové, ale to zkrátka nestačí. Doporučení tedy ne a opakování taky rozhodně ne.

    • Pussycat
    • 90 minut
    • 3 100,-

https://tapky.info/?3765,lea-rabbit-hall-774-910-918-holka-na-masaz

  • hodnocení: propadák

Lea54222-2.webp Lea4-1.webp Lea3-0.webp

4.7 3 votes
Hodnocení recenze
8 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
16 června, 2024 13:59

Zažil jsem před rokem na Vinohradské něco podobného. Btw tady už jeden komentář byl, kam zmizel?

Admin
Famed Member
16 června, 2024 14:11
Reply to  Mr.X

Asi ho autor smazal, to bohuzel jde …

16 června, 2024 23:32

Když to čtu, tak to vypadá, že Rabbit Hall jde dost dobře pomalu a jistě směrem dolů.. Už ty poslední masáže tam byly takové nijaké, myslím opakovačky u holek, které se mi líbily a teď posledně jsem byl u Mary a vesměs bych mohl zkopírovat to co si tady napsal ty. Nechápu, proč nabízí Pussycat, když to vlastně nechtějí dělat. A už chápu to její malé hodnocení, já si myslel, že to někdo jel přes VPN, že byl zhrzený, ale ona sama tomu jde hodně naproti. Asi čeká, že krásné tělo stačí a přístup je fuk. To mi na tom vadí asi nejvíc. To nachlazení tam je z tý klimatizace, tohle jsem poprvé zažil už u Luny, ta na to hodně trpěla. S tím by měli něco udělat, protože jak holky chodí z tepla (sprcha) do zimy (pokoj) tak to prostě časem odrovná i ty odolnější.

V tomhle všem je Candy Shop o 3 úrovně nahoru. Podle mě tam vybírají holky, který to doopravdy baví a ty pokoje mají super vybavené. Tam jsem vesměs nikdy nebyl zklamaný, v Rabbitu je 1 super zážitek a 3 takové všelijaké. Kvantita bohužel není kvalita a je to hodně poznat. Neumí to zkočírovat. Jako celkově tento byznys mi přijde, že kvalita upadá, ale ceny zvyšují..

RabbitHall
18 června, 2024 17:34
Reply to  Gaborn
20 června, 2024 23:27
Reply to  RabbitHall

Možná by bylo lepší přemýšlet nad zlepšením. My tu jen píšeme zpětnou vazbu, nejde mít jen růžové brýle a za málo muziky chválit i když to vesměs nebyl žádný zázrak. Jako hodně recenzí bych teď zpětně trošku upravil, přeci jen jsem byl v tomto odvětví nováček a viděl to vše jinak než teď. Co dřív stačilo, teď mi přijde dosti úsměvné zpětně. Přeci jen zkušenosti už mám i s těmi nejlepšími a prostě jde to porovnávat. A jako kdyby bylo hodnocení jak ve škole, tak 1ku by dostalo tak 3-5 holek.

A pokud vám nezáleží na zdraví holek, tak je něco špatně. Jako i mě to přišlo dosti šokové, pokoj, sprcha a pokoj. Mě to neodrovnalo, protože jsem to nedal 8 krát denně jako holky. Posmrkávání prostě není moc sexy, to snad víme všichni.

Jinak ono je smutné, že i když někdo rozjede něco nového, že je to vesměs parodie, to si potom člověk říká, jestli to myslí vážně nebo jako vtip. Viz Nymfis co se nedávno objevil.

Abych to ukončil něčím pozitivním, tak operátor je vážně jednička. Tam by se zase mohli učit jiní.

18 června, 2024 23:50
Reply to  Gaborn

Já už z Rabbitu vystoupil a dobře jsem udělal…..zpočátku cirka rok 2022, velká spokojenost, ale faktem je, že přístup samotných operátorů, je víc než bída.hlavně aby si ten jejich manažer nahrabal a smutný, jak ani neumí vyřešit změny v rozvrhu:( divim se, že tam je ještě někdo spokojenej a když…tak to musí bejt převážně turistická klientela

19 června, 2024 02:39
Reply to  prosteFilip

Rabbithall operator is best in Prague (at least for me), 2nd best is Candy. I found infinity operator rude but not as rude as Lovelygirls operator.

19 června, 2024 07:21
Reply to  prosteFilip

Vystoupil jsi, nebo jsi byl vystoupen? 😉

8
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx