Erotické masáže Praha

Sakura – Fantazie Massage

Pro mě první návštěva tohodle salónu. Rozvrh na webu nemají. Objednání chaotické přes WhatsApp – v neděli, odpověděli, že ještě nemají rozvrh, že bude do večera a hned že se ozvou, až ho budou mít. Neozvali. Tak v pondělí nanovo, už úspěšně. Jinak komunikace ve WhatsAppu dost lámanou češtinou. V den masáže chtěli potvrzení – potvrzuji. A hodinu předem mi píšou, že někdo měl zpoždění a mám přijít o 15 min později. Nepotěší. Dost mi to rozbilo plány na zbytek večera.

Vchod do salónu u rušné autobusové zastávky, instrukce jasné, v -1 podlaží jsou jediné dveře, bez jakéhokoli označení. Ale po chvíli se odemykly a přivítala mě Sakura osobně.

Sakura je docela vysoká (prý 170 cm) mladá Aziatka, konkrétně z Kyrgyzstánu. Mluví docela dobře česky, ale po chvíli jsme přepli na angličtinu, je jí to příjemnější. Odvedla mě na pokoj, kde byla tma snad ještě větší než u králíků:-( Nabídla pití, zeptala se na typ masáže – vzal jsem Body 2 body, resp. tady tomu říkají Nuru. Platit chtěla předem, sleva na první návštěvu s kódem ťapky bez problémů.

Zeptala se, jestli chci společnou sprchu nebo sám – společnou, samozřejmě. Odešla pro olej, já se zatím svlíknul – pak přišla a sundala si župánek. Má nádherný dvojky, což je krásně vidět i na fotkách a to mě sem nalákalo – spolu s pozitivníma recenzema. Z toho by se měly poučit i ostatní holky / salóny a dávat na web fotky nahoře bez – ať člověk ví, do čeho jde. Pro mě, pro horňáka, je to důležitý. Postavička štíhlá, zadeček, bříško krásné … nádhera. Ve sprše jsem následně nahmatal, že nebyla úplně oholená – měla chloupky zastřižené na asi 1,5 cm, mě to přišlo příjemné zpestření a u Aziatky je to asi celkem normální. Když jsme se později dostali do polohy 69, tak to výhledu nijak nebránilo;-)

Sprcha je na pokoji a se Sakurou byla asi nejerotičtější, co jsem kdy zažil … tulila se ze všech stran, zadečkem a tak …. kam se hrabe Candy Shop. Málem jsem se udělal už tam.

Pak klasicky na matraci. Sakura začala ruční masáží nohou a zad – ale to byla jen chvíle, pak už přišlo to body to body. Používala hlavně prsa, později pak i kolena, na masáž nohou a zadku. Chvílema sem se bál, že vyteču v téhle poloze.

Otočka. Masáž na zádech opět body to body, zase hlavně prsama … šáhnout na kundičku jí nevadí, spíš naopak – vyloženě se nastavuje. S jedním prsem v puse, druhým v ruce a druhou rukou na klitorisu … po chvíli byla vyloženě vzrušená – neudělal jsem ji ale, nebyl jsem si úplně jistej, kam až můžu zajít. Tak příště. Vystřídala i jiný polohy, třeba zmíněnou 69, titjob, nebo si na mě obkročmo sedla a třela se o mě kundičkou / klitorisem, pak zase masírovala zadečkem. Dobře zvládala odhadnout, kdy už se blížím k výstřiku a oddálila to změnou masáže. Nakonec už se asi rozhodla, že je čas stříkat a začala mi ho rukou honit … ale nasměroval jsem ji zpátky na titjob a udělal se mezi těma jejíma krásnýma prsama.

Pak jsme leželi vedle sebe a povídali si, na pokec – minimálně v angličtině – moc fajn. Ten jsme ale trochu přetáhli, přesto jsme dali společnou sprchu a i tam byla hodně přítulná a příjemná.

Opáčko si to určitě zaslouží, byla to jedna z nejlepších masáží, co jsem zažil.

„NURU (B2B)“, 60 min, 1600 Kč díky slevě ťapky (jinak 1900 Kč)
https://tapky.info/?5049,sakura-fantazie-massage-770-199-109-eroticka-masaz
 Super!

12_sakura.jpg

4 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx