Erotické masáže Praha

Liza – RedBed

Na vyčerpávající recenzi kolegy přede mnou těžko navazovt, ale přesto se pokusím. Jako milovník silikonů jsem po jeho recenzi nemohl nezkusit tuto novou slečnu.

A díky němu (resp. fotce v jeho recenzi) jsem také nemusel tápat a šel rovnou k malému vedlejšímu vchodu. Zvonit jsem ani nemusel, k mému překvapení bylo pootevřeno a vchod vede rovnou na recepci, kde už čekala kromě recepční / operátorky i velmi spoře oděná Liza. Moc si radši nepředstavuju situaci, kdy by tam náhodou vešel bloudící turista, zvědavá hlídka nebo nějaký vinohradský opilec :-). Holky, zavírejte si, škoda potenciálních problémů.

S čím s yanem plně souhlasím: věk a to, že je už trochu znát.
A i s tím, že pořád dost sexy.

Dělá to její výraz obličeje a porno-look, kterým tahle dáma bezesporu disponuje. Pro mě pozitivum, mám to rád. Do toho hezky zapadají i upravená prsa a rty, chce prostě vypadat vulgárně, ve smyslu vyzývavosti – a funguje to.

Podobně jako předešlý kolega jsem i já absovoval anabázi se studenou sprchou, u té uvodní se odběhnutím podařilo zajistit přísun teplé vody, při té závěrečné bohužel nikoliv, takže to bylo ledové finále, ale nebudu předbíhat.

Úvodní sprcha víc než dobrá, vzhledem k těsnému prostoru velmi kontaktní a už od prvních minut bylo zřejmé, že kolega se sexuálností masérských technik Lizy nikterak nepřeháněl. Holka se toho vůbec nebojí a třeba blowjob imituje tak přesvědčivě (výraz, technika, blížkost), že by jeden snad i věřil tomu, že by chtěla. Péra má každopádně ráda, to nebude hrané 🙂 Pěkně „přirážení“ v poloze zády ke mně (a zadek výborný).

Po přesunutí na matraci následuje poněkud dlouhá část na břiše, oleje používá skutečně málo (a není nahřátý), ale je to příjemné, zintenzivňuje to masáž, ke které používá všechno, nejvíc prsa a klín. Vzhledem k tomu, že jsem příjel o 8 minut pozdě, ale nechci riskovat, že nám zbyde málo času na tu důležitější a hlavní část, takže zcela výjimečně velím já k otočce.

Pak ale následuje to, co tuhle masérku činí výjimečnou oproti všemu, co jsem zažil kdekoliv jinde. Překulí se na bok a dál to pokračuje, jako by to předtím byla předehra k mileneckému sexu. Objímačky, líbačky po těle (na pusu asi příplatkově), rozahování nohou, proplétání, luxusní honění, dráždění, vždycky až tak, kdy normálně s partnerkou následuje zásun, ale zde to pokračuje stejnými pohyby, ale bez toho „in“, i když ve stejných (= všemožných) polohách. Je to ale hodně těsné a dík jejím šikovným rukám, nohám a tělu neskutečně sexuální. Nebojí se ani polohy zezadu nebo ležící pode mnou, což už je opravdu pohybová ekvilibristika, ale nemá to chybu. U toho se nechá masírovat, pak zase ona mě, ale polohami a částmi těla, které jsou vyloženě sexuální. A jinak dole je velmi velmi pěkná, obě dírky :-), hlavně ten její anál mě hodně moc lákal … 🙂 a ona vypadá, že ji vzrušuje cokoliv, co je dostatečně živočišného, takže pravděpodobně i tohle. Masáž „na zádech“ není v jejím pojetí ani zádech, ani moc masáž, ale je to dost dobré a jen tak někde to nezažijete.

Končíme v polozek na boku čely k sobě, ja jí dělám rukou a hodně si nechá líbít a ona si mým pérém míří na prsa, která si hodlá zcákat jak v pornu, a když je hotovo, pokračuje to ve stejném stylu (okusování mě, atd. … 🙂 až do klidu. Příště zkusím Sweetcat, protože v podání Lizy to bude nejspíš hodně zajímavé.

Čímž se dostávám k části, kde budu – ač nerad – muset i trochu kritizovat. Masáž jsem měl mít B2B, potvrzovali jsme si to ve sms už 2 dny předem, poté i den předem, ale stejně mi bylo při příchodu řečeno Sweetcat, že jo? Opravil jsem to na domluvené B2B, ale až později mi došlo, že když recepční oznámila cenu 1800, není to B2B, ale Mix. A i s kódem „ťapky“, o kterém jsme si také psali předem, jsem se musel připomenout. No a jelikož recepční neměla zpátky, dohodly se, že mi na pokoji vrátí Liza. To ovšem neproběhlo a zase jsem se s tím musel při odchodu připomenout. Liza pro to na pokyn recepční odběhla a omluvila se, že zapomměůa, ale bylo patrné, že se jí to moc nezamlouvá. Copak o to, já bych ty dvě stovky oželel, ovšem to by door-to-door nesmělo být 46 minut. Beru, že o těch 8 minut jsem přijel pozdě a můžu si za to sám, ale než jsme vyřídili typ masáže a platbu předem na recepci, došli na pokoj, atd. a poté na konci, než se dořešilo to vracení, došlo se zpět nahoru, … tak to taky chvíli trvalo a na masáž, které jako taková :45, to mělo zkracující dopad a za takových okolností jsem si prostě chtěl nechat vrátit (ne z ceny masáže, jenom to, co neměly na začátku zpátky na vyšší bankovky). Tak jsem to také řekl recepční, chápala, jen dodala, že to jinak nešlo, že ve 22:00 má Liza dalšího. Což bude asi jádro pudla, nejspíš si tam holky nenechávají žádné „přípravné čtvrthodinky“ mezi, jako většina ostatních salonů, co znám. No, jsou nové, tak třeba to časem vychytají.

I přes tyhle drobné nepříjemnosti, které jsem, jak už jsem psal, zčásti zavinil sám pozdním příjezdem (parkování je tam dost mizerné), hodnotím kladně a s doporučením. Protože i ta kratší masáž s Lizou vydá za víc, než full-time 60 minut s nějakou méně zdatnou.

Ale opravdu to není pro každého. Holka je hodně sexuální, živočišná a kontaktní i v intimních oblastech, já to tak mám rád a až budu mít zase někdy cestu, opakovat budu, ale ti z vás, kteří se u Barbary ošívají nervozitou, když jim tou její luxusní štěribnou jezdí po péru, to nebude to pravé ani u Lizy, ta je ještě kontaktnější. Pro mě to ale bude naopak důvod se vracet 🙂 Jen si příště víc pohlídám, abych nepřijel pozdě a nekončili jsme dřív. To mi ale zážitek nezkazilo a stálo to za těch 1800 i takto – je to v dobrém slova smyslu úplně jiná masáž, než 99% toho, co jste kde doposud zažili, troufnu si říct.

A ještě jedna věc. S Lizou si moc nepokecáte. Umí trošku anglicky a ještě méně česky, ale je to celkem jedno, protože na slova moc není, s ní je to o tělech a animálním vzrušení, a do toho kecání moc nepasuje. A byla by to i škoda.

 

B2B
60 min.
1800 v aktuální „ťapky“ akci

https://tapky.info/?5124,liza-red-bed-eroticka-masaz-608-463-684-609463684

(dobrá)

Liza1tapky.jpg

5 3 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
15 června, 2024 05:46

No popisuješ drobnosti ,ale věnuješ jim nejvíce slov, peníze, čas ,sprcha ,jiná masáž ,to že je to nový salon …takhle se byznys nedělá prostě ojeb a zbytečný naprosto ( když to spočítáš možná 30min masaže bylo,za 1800, fakt pecka …)tak co pak máme i ty hodnotit celkově ?Masáž 10/salón0
Slečny jsou zkušene z jiných salónů a mají co nabídnout supr masáže ,uplně stejný to mají všichni ,kolega co tam byl to samý ,masáž na 1+ ,ale to okolo sklamání i tohle, ale k tomu patři a zatím to kazí to hezké ( páku ve sprše, do leva na plný cérez a nechat 3-4min téct pak přijde tepla voda 🙂

15 června, 2024 22:40
Reply to  kefa

I went there a month ago and water didn’t became hot even after running tap for 10 minutes. I will not try it again until someone posts review that they fixed their hot water problem. As for the girl, Eva was good at message and offered good gfe but not enough to risk cold shower. Maybe some fans of ice water therapy could try them.

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx